Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καταλήψεις και στα τρία Λύκεια της Αλεξάνδρειας - Πανό και συνθήματα για την τραγωδία των Τεμπών

Μετά το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας που έκανε κατάληψη την Δευτέρα, σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 και τα υπόλοιπα Λύκεια της Αλεξάνδρειας τελούν υπό κατάληψη. Μάλιστα υπήρξε η πληροφορία πως οι μαθητές θα πραγματοποιούσαν πορεία διαμαρτυρίας στη Βετσοπούλου για την Τραγωδία στα Τέμπη, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα γίνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το alexandreia-gidas.gr:



















5 σχόλια:

  1. Χαβαλέδες που δεν σέβονται τον πόνο και δεν γνωρίζουν καν ότι το δυστύχημα δεν έγινε 1.2.23 που γράφουν αλλά την 28η Φεβρουαρίου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφορμή για τους αλητάμπουρες για να συνεχίσουν το καθισιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε εσάς όλους θα σας παρακαλουσα να κρατάτε την γνώμη σας αυτή για τα δικά σας παιδιά.. Κρατήστε κ το στόμα σας κλειστό επιτέλους μην σχολιάζετε τα παιδιά μας τεμπέληδες χαβαλεδες κ αληταμπουρες! Προσπαθούν για ένα καλύτερο μέλλον.. Σε λίγο καιρό έχουμε εκλογές αυτά τα παιδια ψηφίζουν.. Έχουν άποψη γνώμη.. Δίνουν πανελλήνιες.. Το νόημα της κατάληψης πιο ουσιαστικό από το να χάσουν μια μέρα μάθημα. Ντροπή και μόνο που το σκεφτήκατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως το καλύτερο μέλλον περιλαμβάνει και περισσότερο διάβασμα; καλύτερη συμπεριφορά; πιο συνετή χρήση κινητού;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ