Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διευκρινήσεις από τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για τη σιωπηρή διαμαρτυρία

"Δεν καλούμε στην σιωπηρή διαμαρτυρία, αλλα συμμετέχουμε στο κάλεσμα του Πανελλήνιου δικτύου - Αλληλεγγύη για όλους''

Από τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω απάντηση - διευκρίνηση για την εκδήλωση σιωπηρής διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημαρχείου:

"Επισημαινουμε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν καλει στην σιωπηρη διαμαρτυρια, αλλα συμμετεχει στο καλεσμα του Πανελληνιου δικτυου ''αλληλεγγυη για ολους''.

Σας παρακαλω να διορθώσετε το κειμενο, γιατι δημιουργουνται (ευλογα) συνειρμοι, σε συμπολιτες μας που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα."

9 σχόλια:

  1. NA MHN KANATE KAMIA ANAKOINΩΣΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ...ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμμετέχετε σε εγκλήματα... αφήστε τις διαμαρτυρίες για τον λαό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΚ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΔΊΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν συμμαζεύεται το λάθος σας...ποση απελπισία να εκμεταλλευτείτε πολιτικά δύσκολες καταστάσεις...αλλα θα μου πεις ετσι γίνατε κόμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τοση εξυπναδα (οι πιο πανω) πως μεινατε να γραφετε μονο σχολια...Γραψτε την ιστορια της χωρας απο την μεταπολιτευση μεχρι το 2015...ξεχαστε την "κακη" αριστερα και συνεχιστε στο επιτελικο κρατος...μην παραλειψετε ομως
      οτι χιονιζει μονο το βραδυ, οτι δεν πεθαινουν εκτος ΜΕΘ, οτι τα δαση δεν καιγονται αν δεν προβλεπεται να μπουν ανεμογεννητριες, οτι τα pass ειναι ο καλυτερος τροπος εισοδηματος και οτι οι πλουσιοι επενδυτες πρεπει να τους χαριζονται τα δανεια. Σαν δεν ντρεπεσθε

      Διαγραφή
  5. Ετσι. Να τα λέμε. Να μαθαίνουμε τα νέα παλια παραμύθια των συριζαίων. Το μουχλιασμένο τυρί που θέλουν να μας ταΐσουν πάλι. Την προβιά που διάλεξαν. Μη τσιμπάτε. ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΔΊΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γίνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα
    με αίτημα « Να ανατραπεί η κυβέρνηση »την ώρα που όλη η χώρα πενθεί .

    Στο Μάτι και στην Μανδρα δεν είδαμε ποτέ καμία διαμαρτυρία .

    Μην ξαναπείτε εδώ μέσα πως παίζουμε πολιτική σπέκουλα πάνω σε νεκρούς γιατί εκτίθεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΙ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΑΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ"

      Διαγραφή
  7. Η Θεανώ Φωτίου είναι από πίσω .... Θυμάστε όταν μιλούσε για τα γεμιστά? Ναι καλά καταλάβατε για το μάτι έκανε διαμαρτυρία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ