Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σιδηροδρομικό δυστύχημα Τεμπών: Αγνοείται 23χρονος φοιτητής από το Αγγελοχώρι Νάουσας

Μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει σημεία ζωής
Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο όλες τις εξελίξεις από το πολύνεκρο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στα Τέμπη, έπειτα από τη σύγκρουση δύο τρένων. Στους 38 ανέρχεται μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών, ενώ εκτιμάται ότι θα ανέβει τις επόμενες ώρες, καθώς πολλοί είναι ακόμα οι αγνοούμενοι επιβαίνοντες, που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια των τριών πρώτων βαγονιών.

Μεταξύ των νεκρών δυστυχώς συμπεριλαμβάνεται και μια γυναίκα από την Βέροια (δείτε εδώ σχετικά), ενώ αγνοείται και ένας 23χρονος φοιτητής με καταγωγή από το Αγγελοχώρι Νάουσας.

Ο νεαρός φοιτητής επέβαινε στην μοιραία αμαξοστοιχία με προορισμό την Θεσσαλονίκη, αλλά από το βράδυ της Τρίτης που σημειώθηκε το δυστύχημα και μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

4 σχόλια:

  1. Τόσα δισεκατομμύρια ευρώ σπαταληθηκαν για να κατασκευαστεί η καινούρια διπλή γραμμή Θεσσαλονίκη Αθήνα(απο το 2000), και το αν κινούνται δύο τρένα στην ίδια γραμμη(από τις δύο) εξαρτάται ΜΌΝΟ από το σταθμάρχη της Λάρισας.

    Τα χαμογελαστά πρόσωπα όσων χάθηκαν χωρίς να φταίνε, να στοιχειώνουν τον ύπνο όσων έφαγαν χρήματα χωρίς να παραδώσουν σωστά το έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα τραίνα μπήκαν (από ανθρώπινο λάθος όντως) γιατί η άλλη γραμμή δεν λειτουργούσε. Ο λόγος; Κάποιοι έκοψαν καλώδια και έκλεψαν σίδερα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μεγάλο γιατί, ΤΟ ΧΡΉΜΑ όλα για τα λεφτά δεν έχει αξία πλέον η ανθρωπινη ζωη ούτε ο Μητσοτάκης ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Ανδρουλάκης φταίνε, προσοχή τι γράφεται.Οποιος το προκάλεσε θα πληρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρις να θελω να ειρωνευτώ και να σε προσβάλω, ετσι οπως το γραφεις φταιει το ...χρημα. Σιγουρα κατι αλλο θελεις να πεις που εμπλέκεται το ...ΧΡΗΜΑ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ