Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δύο νέοι γιατροί στο Νοσοκομείο Βέροιας


Δύο ακόμα μόνιμοι γιατροί ενίσχυσαν το ιατρικό δυναμικό του Νοσοκομείου Βέροιας. Το πρωί της Τρίτης 7/3 ορκίστηκαν στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλία Πλιόγκα, ο Δημήτρης Βήτος με ειδικότητα Εσωτερική Παθολογία, που αναλαμβάνει με το βαθμό του Διευθυντή το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και ο Αθανάσιος Κράβας με ειδικότητα Ορθοπεδική, που αναλαμβάνει καθήκοντα με το βαθμό του Επιμελητή Ά στην Ορθοπεδική Κλινική.

Όπως σημείωσε και ο κ. Πλιόγκας, το Νοσοκομείο Βέροιας τα τελευταία 3 χρόνια ενισχύθηκε με 41 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για το Δημήτρη Βίτο Καλή επιτυχία ο θεός να τον βοηθάει να κάνει το καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιστρέφει ο Δημήτρης μετά από 10ετιες στα πάτρια εδάφη. Τα θερμά συγχαρητήρια όσων τον γνωρίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω τι συμβαίνει.Ολα τα γύρω νοσοκομεία σε Πελλα στην Κατερίνη και στη Κοζάνη χάνουν γιατρούς και το δικό μας συνεχώς προσλαμβάνει.Μάλλον κάνει καλή δουλειά ο γιαννιτσώτης. Ήρθαν και καινούρια μηχανήματα είδα και χαίρομαι. Μπράβο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε φτάσει στο σημείο να χαιρόμαστε όταν ένα νοσοκομείο προσλαμβάνει γιατρούς (!!!) και τους παρουσιάζουμε σαν μεταγραφές αεροδρομίου!! Εκεί μας κατάντησαν...

    Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ