Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βοργιαζίδης για Παλαιό Δικαστικό Μέγαρο: «Ήταν ένας αγώνας 9 χρόνων - Καταλυτική η βοήθεια του Βεσυρόπουλου»

Ξεκίνησε το Δημοτικό Συμβόλιου Βέροιας, με τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη να παίρνει τον λόγο και να εστιάζει στην παραχώρηση του παλαιού Δικαστικού Μεγάρου στον Δήμο Βέροιας. 

Τόνισε πως ένας αγώνας 9 ετών, με πολύ γραφειοκρατία, ανταλλαγή εγγράφων, αλλά και πολύ προσπάθεια, στέφθηκε τελικά με επιτυχία. Χαρακτήρισε καταλυτική την βοήθεια του Υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα για την ολοκλήρωση της παραχώρησης. 

Στη συνέχεια, με αφορμή την επίσκεψή του στην Αθήνα και συγκεκριμένα, στο Μουσείο της Ακρόπολης, ο κ. Βοργιαζίδης αναφέρθηκε στο Νέο Μουσείο των Αιγών που εγκαινιάστηκε πριν από λίγες εβδομάδες, λέγοντας πως είναι ένα πολύ σημαντικό έργο που θα βοηθήσει στην εξωστρέφεια του Δήμου και θα αποτελέσει πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, ενώ αποκάλυψε πως θα γίνει και νέο έργο που αφορά το Ανάκτορο. 

Το τρίτο θέμα που αναφέρθηκε ο Δήμαρχος ήταν για το νέο νομοσχέδιο που ρυθμίζει την είσπραξη των εσόδων των δήμων, το οποίο θα λύσει πολλά οικονομικά προβλήματα. 

Όσον αφορά, για την αναφορά του Στέργιου Διαμάντη, πως μεταφέρει ένα μήνυμα από τον εργολάβο της ΔΕΥΑΒ, πως δεν θα εμφανιστεί ξανά ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Βοργιαζίδης δεν έκρυψε την δυσφορία του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι συνεργάτης του Δήμου και οφείλει να έρχεται να δίνει εξηγήσεις, όποτε χρειαστεί.

4 σχόλια:

  1. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι λέγατε (δεν τις θέλουμε) και τότε που ο Καποδίστριας έφερε τις πατάτες στην Ελλάδα και μετά πέσατε με τα μούτρα στο φαϊ και σήμερα δεν σας χαρτώνουμε.
    Οι Μ.λ.κες δεν τελειώνουν ποτέ, σε αυτόν τον τόπο, οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε χωρίς εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μην αμελήσουν οι του Δ.Β. να λειτουργήσουν και ταμείο εντός γιατί οι εισπράξεις αναμένονται υπέρογκες με τα σχέδια που ανακοινώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ