Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέροια κατά Αυγενάκη: «Ντροπή στον Υφυπουργό - Απαξιώνει την SL2»

Η κατάσταση αναφορικά με την Super League 2 και την στάση του Υφυπουργού Αθλητισμού, έχει φέρει τους παράγοντες της κατηγορίας στα όρια τους. Στο πλαίσιο αυτό η Βέροια και με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του κ. Αυγενάκη, εκεί όπου εκφράζει έντονα τα παράπονα της για όσα αναφέρει το τελευταίο διάστημα ο ίδιος.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά λύπης διαπιστώνουμε, ότι η κατηγορία μας, η SL2, είναι απαξιωμένη από τον Υφυπουργό που την δημιούργησε. Όμως, να απαξιώνει ο κ. Αυγενάκης και να κατηγορεί τους παράγοντες ως στοιχηματζίδες, χωρίς αποδείξεις, αυτό πάει πολύ.

Είμαστε οικογενειάρχες, κάποιοι άνθρωποι του μεροκάματου, σεβαστά μέλη της Ελληνικής κοινωνίας. Ντροπή στον Υφυπουργό, που πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα, επειδή ζητήσαμε τα συμφωνηθέντα, αυτά που στην ΚΥΑ υπογράφουν τρεις Υπουργοί. Χάρισμά του λοιπόν η κατηγορία, χάρισμά του οι ομάδες που εκπροσωπούμε.

Κρίμα για την δική μας προσπάθεια, που καταβάλαμε κυρίως ως φίλαθλοι, μπαίνοντας μπροστάρηδες, για να μην τελειώσει άδοξα αυτό που επί μια πενταετία χτίστηκε. Κρίμα για την προσπάθεια μιας πόλης, της Βέροιας, ενός ολόκληρου νομού».

6 σχόλια:

  1. Κάτω τα Χέρια από τον Υπουργό .
    Παλιό Συριζαίοι

    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι αν δε σας έχει δώσει αυτή η Κυβέρνηση . Τόσο αχάριστοι πια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι ξέρει η κυβέρνηση και απαξιώνει τη SL 2 , Πολλά ύποπτα ματς για παράνομο στοιχηματισμό . Μετρήστε τα κόρνερ και θα καταλάβετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κι εσείς σαν site γιατί δεν εκράζεται μια ξεκάθαρη θέση για όσα εγκληματικά κάνει αυτός ο Αυγενάκης?
    δυστυχώς γι αυτόν το 26-0 των ομάδων κάτι δείχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αμφιβάλλει κανείς για το ότι ο Αυγενάκης είναι μέρος σχεδίου? εδω χάνει λεφτά η ομάδα της Βέροιας και κάποιοι φιλοσοφούν .Η Σκύδρα για το Βόλευ πήρε 220χιλιάδες ευρώ !!! Φανταστείτε δηλαδή την αδικία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ