Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέροια, 1962: Μια φωτογραφία ντοκουμέντο!

Βέροια, 1962. Προπονητής Βύρων Καραλάζος. Στην φωτογραφία διακρίνονται στην κάτω σειρά μεταξύ άλλων, 3 θρύλοι της Βέροιας! Ο Τάσος Τσιάρτας (πατέρας του Βασίλη Τσιάρτα), ο μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών Μίμης Παπαϊωάννου από τη Νέα Νικομήδεια Ημαθίας και ο Γιώργος Τσιντσόγλου (Τζίτζι), ο οποίος αργότερα υπήρξε και προπονητής της ”Βασίλισσας” (και στους ερασιτέχνες).

Ο Βύρων Καραλάζος σύμφωνα με τα ”πηγαδάκια” της εποχής, ήταν ένας από τους εμπλεκόμενους στη μεταγραφή του Παπαϊωάννου στην ΑΕΚ, πηγαίνοντας τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα που αγάπησε.

Η φωτογραφία είναι μια ευγενική προσφορά του κυρίου Τάσου Καραλάζου, ο οποίος είναι γιος του αείμνηστου Βύρωνα και παλαιός ποδοσφαιριστής της Καβάλας και της ΑΕΚ. Σπάνια εικόνα, θα τη βλέπαμε άνετα μέχρι και έκθεμα σε μουσείο.

1 σχόλιο:

  1. Νομίζω πως ο συντάκτης κάνει κάποιο λάθος.Δεν εικονίζεται ο Τάσος Τσιάρτας,πατέρας του Βασίλη,αλλά ο Γιάννης,αδερφός του Τάσου και θείος του Βασίλη.Αν δεν με γελούν τα μάτια μου,ο Γιάννης είναι στην κάτω σειρά μεταξύ των παικτών που κρατούν μπάλλα,ένας εκ των οποίων είναι ο Μίμης Παπαϊωάννου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ