Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε το φωτορεπορτάζ απο την κοπή πίτας του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας

Την πίτα του για το 2023 έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας, στο εστιατόριο της Ελιάς στη Βέροια.


Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σάββας Τσιχλακίδης, ενώ παραβρέθηκαν και μίλησαν ο Βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας και ο Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Θανάσης Γκλαβίνας. 

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι πρώην δήμαρχοι Ανδρέας Βλαζάκης, Γιάννης Χασιώτης και Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, η Αντιδήμαρχος Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Παπαστεργίου και ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς.


Μετά τις τοποθετήσεις των καλεσμένων, ακολούθησε η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας, που απαρτίζεται από τους: Ολυμπία Αποστόλου, Μπάμπη Γκιόνογλου, Θανάση Δέλλα, Σοφία Πάσχου, Τάσο Σιδηρόπουλο και Νίκο Τσαμήτρο, οι οποίοι πήραν τον λογο για έναν σύντομο χαιρετισμό.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, με το τυχερό κομμάτι με το φλουρί να πέφτει στην υποψήφια Σοφία Πάσχου.

Δείτε φωτογραφίες:






































































 

13 σχόλια:

  1. Ο σοφος λαος λεει,μια εικονα χιλιες λεξεις.Πιο πολυ μοιαζει με ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ παρα με κομμα που προσπαθει να μας πεισει οτι ξαναγεννιεται απο την αρχη με νεα προσωπα,αρχηγο,και στελεχη.Για αλλη μια φορα οπως χρονια τωρα οι ιδιοι γνωστοι πρωην συντροφοι και νυν βολεμενοι κυρΠΑΝΤΕΛΗΔΕΣ.Μερικοι στεναχωρεθηκαν γιατι δεν μπορουσαν να πανε και στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ,οπως κανουν εδω και χρονια.Ετσι εκατσαν σπιτι τους.Σε ολους αφιερωμενο ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.(Β.Φραγκλινος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει μόνον ένας τρόπος να βρεις την ευτυχία σ’ αυτήν τη ζωή κι αυτός είναι είτε να έχεις καθαρή συνείδηση είτε να μην έχεις καθόλου συνείδηση.
      και μην κκακακανεται πος πειρατε την βιβλο
      του μαρξ και δεν θελεται να αλαξεται ουτε τελεια

      Διαγραφή
  2. Μέσος όρος ηλικίας 70 χρονών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ή όπως το λένε τέλος πάντων δεν το κάνανε μαζί; Αφού μαζί έχουν ορέξεις πάλι να μας γαμ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνιθησες φαινεται αυτης της Κυβερνησης και θελεις κι'αλλο ..φιλολογια του κ@λου απο βολεμενους και αδιαφορους...Θα το γραφω οτι ειναι στο επιπεδο ο λαος αυτο το επιπεδο επιλεγει

      Διαγραφή
  4. Η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς έχουν συνείδηση λάστιχο. Κάνουν πως έχουν ένα νέο κόμμα, το ΚΙΝΑΛ, κάνουν πως υπάρχει το ΠΑΣΟΚ που διέλυσαν, κάνουν πως μπορούν να καταφέρουν την αλλαγή που την μετάλλαξαν σε καταστροφή, Τι τους νοιάζει; Εμείς πληρώνουμε και θα πληρώνουμε για πολύ. Δοτοί σύμβουλοι Δημαρχαίων, ανεπαρκείς, μοιραίοι, προσμένουνε, δίχως ντροπή, το θάμα της καρέκλας και μεις εκείνο που θα μας σώσει από δαύτους ...Φτάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελληνικές λέξεις χωρίς αντίστοιχη μετάφραση ;έννοιας σε άλλες γλώσσες: Φιλότιμο, λεβέντης, παλληκάρι, basokçi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγκέντρωση ΠΑΣΟΚ της τάξεως του 3%...θα διαλύσουν μέχρι τις εκλογές..ποιος από αυτούς έχει δύναμη αναρωτιέμαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κορωνάς δεν πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ και πήγε στο ΠΑΣΟΚ τα μπέρδεψε η θα είναι υποψ με το ΠΑΣΟΚ το κακό είναι ότι η ΝΔ την έκοψε την πίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη οι δούρειοι ίπποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ρε φίλε ούτε ένας από αυτούς δεν ήταν ΠΑΣΠ;
    Που πήγε εκείνη η νεολαία;
    Όλοι στο δημόσιο τακτοποιήθηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΛΕΑ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΒΛΕΠΩ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχως το ΠΑΣΟΚ μετα το ΑΝΔΡΕΑ που ενοιωθε τον λαο και με την ελευση των δηθεν ΠΑΣΟΚ βλεπε Μιχαλακηδες, Βενιζελους, Λοβερδους κτλ το εφεραν να προσομοιαζει με αυτο που φωναζαν ολοι αυτοι...ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια...και αφου εγλυψαν και την δεξια ποικιλοτοπως ...τωρα νατοι παλι να κατηγορουν οσους εμειναν ιδεολογικα στην σοσιαλαριστερα και τα βολεμενα τυχοδιωκτακια αγκαλια με τον καθε ΚΟΥΛΗ....τι τους φταιει τα 4 χρονια του Τσιπρα...ουτε ο Τσοχατζοπουλος, ουτε ο Παπαντωνιου, ουτε ο Αθανασοπουλος, ουτε ο Λιβανιος στην Ηλεια, ουτε ο Δουκας, ουτε ο Αλογοσκουφης, ουτε το Αθηνα 2004, ουτε τα κτιρια που τα ρημαξαν οι ξεμπαρκοι. Αυτοι ειμαστε, ουτου εισθε, αυτοι θα ειμαστε οσο θα θελουμε να καταπιουμε τον διπλανο που βολευει τους διαιρει και βασιλευε...Κοιμηθειτε το επομενο "ψιχουλο" του Καρναβαλιου και Πασχα ερχεται ....ΥΠΝΟΤΙΣΜΕΝΕ ΑΔΙΑΦΟΡΕ ΛΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ