Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Valentine's dinner στο «12 γράδα» - Τηλ. κρατήσεων: 2331.100.112


Full in love ατμόσφαιρα και ειδικά σχεδιασμένο μενού

Αγίου Βαλεντίνου. Μια ξεχωριστή ημέρα για τους ερωτευμένους. Και αν ο τρόπος που εκφράζουμε την αγάπη μας έχει αλλάξει τόσο πολύ τις τελευταίες δεκαετίες, ένα ρομαντικό δείπνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μια σταθερή επιλογή για να κρατήσουμε την παράδοση.

Όπως και τα Valentine's dinner στο «12 γράδα», που κάθε χρόνο, ειδικά για την ημέρα αυτή, φοράει την πιο full in love διάθεσή του και μας περιμένει για το πιο ρομαντικό δείπνο του χρόνου.

Με μενού, ειδικά σχεδιασμένο για την ημέρα, από τον chef του «12 γράδα» Γιάννη Σαμούκα, που θα απογειώσει τις αισθήσεις συνδυάζοντας μοναδικές γεύσεις, χρώματα και αρώματα, αλλά και όλες τις επιλογές από το μενού του καταλόγου, ξεχωριστά κρασιά και κατάλληλη μουσική, όπως άλλωστε επιβάλλει η περίσταση.

Εκφράστε λοιπόν την αγάπη σας, απολαμβάνοντας ένα γευστικό δείπνο σε ένα προσεγμένο περιβάλλον στην καρδιά της Μπαρμπούτας.

Τηλ. για κρατήσεις στο 2331.100.112 και 6976.402.400
Εστιατόριο «12 γράδα»
Σοφού 11 & Δημοσθένους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ