Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Τσικνοπέμπτη «ζέστανε» τα ταμεία της εστίασης, αλλά όχι την Αγορά

Σ' ένα αποκριάτικο πάρτι μετατράπηκε την Τσικνοπέμπτη, το κέντρο της Βέροιας, με τους κατοίκους και τους επισκέπτες από τις γύρω περιοχές, να συρρέουν μαζικά από νωρίς το μεσημέρι σε ψητοπωλεία, ταβέρνες και εστιατόρια προκειμένου να απολαύσουν το παραδοσιακό «τσίκνισμα».

Εστιατόρια και καφέ-μπαρ είχαν προετοιμαστεί μ' όλα τα απαραίτητα προϊόντα, έτσι ώστε να μην λείψει τίποτα. Ο τζίρος κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, με τους καταστημάταρχες να επιζητούν μια διέξοδο για να πληρώσουν τις μεγάλες υποχρεώσεις και οφειλές που έχουν σε ενοίκια, εφορία, ΕΦΚΑ, ΔΕΗ κ.α.

Μπορεί όμως, τα sold out τραπέζια στην εστίαση ανήμερα της Τσικνοπέμπτης να χάρισαν τα αναμενόμενα «οικονομικά» χαμόγελα στους επαγγελματίες του κλάδου, ωστόσο το ίδιο δεν συνέβη με τα εμπορικά καταστήματα. Η αγορά μπορεί να γέμισε με κόσμο, αλλά οι σακούλες στα χέρια των καταναλωτών ήταν λιγοστές. Ο κόσμος έδειξε φειδωλός στις αγορές του και δεν έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη.

4 σχόλια:

  1. Τα μισά μαγαζιά και παραπάνω είναι κλεισμένοι κ δεν το ξέρουν... Φυτοζωούν απλά. 🐑🐑

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το 95% των μαγαζιων φερνουν κινεζικα και τα πουλαν για κανονικα (με κινεζικα τελοσπαντων) με τιμη 20 φορες πανω. Καλο αφανισμο λοιπον... τα κοροιδα ξυπνησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ