Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρούπκος για όλους και για όλα: «Στοχευμένη επίθεση προς το πρόσωπό μου»

Ο γενικός αρχηγός της “Βασίλισσας του Βορρά” παίρνει θέση με μια μακροσκελή δήλωση που θα συζητηθεί! Ο ιστορικός αρχι-σκορερ της Βέροιας μιλάει για τις επιθέσεις που δέχεται από μερίδα του τύπου, για την υπόθεση του φιλικού με τη Μακάμπι, για το ρόλο του στην ομάδα και για… όλους και για όλα! Αναλυτικά η δήλωση:

«Τις τελευταίες ημέρες πέφτω θύμα, μιας στοχευμένης επίθεσης προς το πρόσωπό μου στην οποία έχω συνειδητά αποφασίσει να μην συμμετέχω.

Συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μέσο της πόλης διασπείρει κατ’εξακολούθηση ψευδείς ειδήσεις φωτογραφιζόντάς με, υποτιμώντας συστηματικά τους αναγνώστες του με σκοπό να βλάψει τόσο εμένα τον ίδιο όσο και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση συλλογικά ώστε η ομάδα μας να καταφέρει να ολοκληρώσει τη χρονιά με αξιοπρέπεια».

23 σχόλια:

  1. Εσεις νομιζετε οτι ειναι παιχνιδακι η ομαδα ..η διοικηση κατηγορει τον κοσμο της βεροιας οτι δεν βοηθαει ..τι θελει να κανουμε ;; Με ξενα κολυβα ΚΗΔΕΙΑ δεν γινεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θωμα εισαι στολιδι γαι την πολη και την ομαδα μας. Αφησες την ομαδα Βασιλισσα στην Α Εθνικη εφερες λεφτα με τη μεταγραφη σου τοτε. ήσουν κυριος τοτε και τωρα. Μη δινεις σημασια. Μπραβο για το θαρρος της γνωμης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιχταρα Μπιλια. Δεν ξερω τι σε κανανε αλλα σε πιστευω. κυριος ησουν και εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θωμα και πολύ κρατηθηκες. Μην ασχολεισαι μαζι τους αυτους απο οπου κι αν τους πιασεις λερωνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για την ακρίβεια δεν λερώνεσαι μόνο άλλα και κιτρινίζεις

      Διαγραφή
  5. Ο ματζιαριδης γιατί έφυγε;;;ο Μαραγκός γιατί έφυγε;;;ένας θα βγει να πει ξεκαθαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θωμά είσαι ένας από εμάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χεστηκαμε και η βάρκα έγειρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια μερα απο την καριερα σου και την προσφορα σου τη Βεροια ειναι ολοκληρη η ζωη τους Θωμα παιχταρα ψυχαρα. Μην ασχολεισαι με τα σκουπιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θωμα ψυχαρα πες μας γιατί έφυγε ο ανυφαντακης ο Μαραγκός τώρα ο ματζιαριδης πες μας τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν φέτος γιατί κάτι δεν πάει καλά εκτός το οικονομικό .

      Διαγραφή
  9. Διοικηση ανυπαρκτη αφηνει ανθρωπους με ιστορια να ξεκατινιαζονται. Ας βγουν να πουν γιατι εφυγε ο Μαντζιαριδης κι ο Μαραγκος και να πουν σε εκεινον τον πικο απικο της κακιας ωρας να σταματησει να πετασει λασπες στον ανεμιστηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Είναι ανύπαρκτοι και πιστεύω ότι κάνουν τα πάντα για να τους κράξει ο κόσμος πόσο υπομονή να κάνουμε ακόμα;μικραίνει η ομάδα και φοβάμαι ότι θα καταλήξει εκεί που ήταν πριν αναλάβουν.

      Διαγραφή
  10. Ρε καρναβαλια πως καταφερατε αυτον τον ανθρωπο να τον φτασετε σε αυτο το σημείο?????? ρεεεε ποιος ξερει ποσα ηθελε να πει και δεν τα ειπε. Πάντα αξιοπρεπης Θωμα δε χρωστας σε κανεναν σε χρωσταμε σαν πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προχωρήστε και μη μασάτε, γνωρίζουμε τί καπνό φουμάρουν οι κύριοι αυτοί εδώ και χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δε μπορω να ξερω τι εχει συμβει βλέπω οτι η ομαδα εχει ενα κλιμα διχονοιας απο την αρχη. Σιγουρα δε φταιει μονο ενας αλλα αυτός ο ενας αποκλειεται να εισαι εσυ θωμα. Περυσι σας εβλεπα στο γηπεδο ολα τα παιδια σε αγαπουσαν μιλουσαν με τα καλυτερα λογια για εσενα. Ολοι ξερουν ποιος εισαι. Ασε τους να βγαλουν τα ματια τους μονοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ολοι οι φιλαθλοι σκυβουν με σεβασμο στην καριερα και στην προσφορα σου στην ομαδα κ. Τρούπκο. Ποιος να πει τι για εσενα. θα τα βρουν μπροστα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. λασπολογιας συνεχεια σημερα Θωμα. Τον ξεμπροστιασες τον σαλτιπαγκο και γαυγιζει παλι. δε χρειαζεσαι συστασεις εσυ παλικαρε! Μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα σας φαει η ζηλεια ρεεεεεεε αφηστε τον ανθρωπο ησυχο δεν πειραξε ουτε κουνουπι ποτε. Καποιον προοριζουν για το ποστο του μονο ετσι εξηγειται τετοιο μενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θωμά ψυχαρα πες εκεί στους αμπαλους δύο λόγια; Μπας κ σε ακούσουν λ σωθεί η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κανένας Τρουπκος και κανένας από αυτούς που έχουν φέτος δημιουργήσει ένα Μπάχαλο δεν είναι πάνω από την ομάδα ..και αν δεν κάνει ο Τρουπκος γιατί δεν φεύγει αφού είναι η αιτία του κακού ;;ούτε στα τοπικά δεν γίνονται αυτά .κρίμα τα διαρκείας που πήραμε .καλύτερα σοβαροί και στην γ εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θωμάααα χάθηκε η μπάλα σοβαρευτείτε βάζω κ εσένα μέσα πριν να είναι αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. υπευθυνη για ολα ειναι η διοικηση. εγω δεν ξεχωριζω διαμαντηδες κι αποστολιδηδες. ολοι ισο μεριδιο εχουν. ξερουμε ποιος παιρνει αποφασεις και ποιος βαζει απλα υπογραφες. Αφησαν μελη της ομαδας απροστατευτα στα νυχια ορνεων που χρονια σιτιζονται απο την ομαδα αυτην την ταλαιπωρη. πρεπει να λογοδοτουν σε καθε αποφαση κι οχι να αφηνουν τον καθε εναν να γραφει οτι του ερθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχ Θωμά! σε ειπα τοτε που πας να μπλεξεις θα στεναχωρεθεις εδω. Φυγε οσο ειναι νωρις. Μην αφησω την ομαδα στα δυσκολα ελεγες και τι θα πει ο κοσμος. Να τα χαμπερια σου τωρα. Να σε πιανουν στο στομα τους αυτοι που επρεπε να το πλυνουν10 φορες πριν μιλησουν για εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ