Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το ΠΑΣΟΚ έκοψε την πίτα του στην «Ελιά» - Ποιοι ήταν εκεί;

Το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας έκοψε την πίτα του στον Πολυχώρο της Ελιάς (Masna). 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Απόστολος Πάνας και ο Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Θανάσης Γκλαβίνας. 

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σάββας Τσιχλακίδης, ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς για την μεγάλη προσέλευση και δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία του Κινήματος. 

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι πρώην δήμαρχοι Ανδρέας Βλαζάκης, Γιάννης Χασιώτης και Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, η Αντιδήμαρχος Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Παπαστεργίου και ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς.

Η αίθουσα γέμισε από μέλη και φίλους του κόμματος και όλοι δήλωναν αισιόδοξοι για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και έγινε η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Ημαθίας. 

Πιο συγκεκριμένα, στην μάχη του σταυρού θα ριχτούν οι: Ολυμπία Αποστόλου, Μπάμπης Γκιόνογλου, Θανάσης Δέλλας, Σοφία Πάσχου, Τάσος Σιδηρόπουλος, Νίκος Τσαμήτρος.

Σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες από την πολιτική εκδήλωση...







5 σχόλια:

  1. DYSTHXOS TO GERAZMENO KAI PALEOKOMATHKO PASOK,,,,EPATHE SOK,,,,TH EIXE PH O ANDROULAKHS? OXH 100 EURO ALLA 500 OPIOS DEN KANH EMBOLIO,,,,,,,DYSTHXOS AUTO THA TO PLHROSH AKRHBA STHS EKLOGES ,,TOSO POU THA ALAKSOUNE ARXIGO,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι άλλο είπε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ για να μην ξεχνιόμαστε; Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλους, όχι μόνο στους άνω των 60 ετών. Θα τα πληρωθείτε στην κάλπη δημοκράτες της πλάκας. Υπέρμαχος των εμβολίων ήταν ο Μένγκελε στην κατοχή.

      Διαγραφή
  2. Μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά και μετά σε απαντάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσι πολλι κρινις και πολλαα πτυχια θα μας μιρασισις στο τελος,
      αλλα καποτε
      θαθελες νασουν
      πασοκ
      τορα το πασοκ διαλεγει εσενα ....

      Διαγραφή
  3. Ρε φιλε τι πινεις κ δεν μας δινεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ