Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θα συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις ο Καλλίστρατος;

Έτοιμος για μια ακόμη εκλογική μάχη είναι ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης. Ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας του Δήμου Βέροιας, πριν από λίγες μέρες, ανακοίνωσε με επίσημο τρόπο την εκ νέου κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη (δείτε εδώ). 

Μετά από μια παραγωγική θητεία και με καθοριστική συμβολή στον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών του Δήμου, ο 36χρονος πολιτικός θα ριχτεί ξανά στην μάχη του σταυρού. 

Όπως τονίζει και ο ίδιος: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση προσφέρεται για συμπράξεις ανάμεσα σε ενεργούς και ικανούς πολίτες και αποτελεί πεδίο άσκησης πολιτικής, στο οποίο δε χωράνε οι κομματικές εξαρτήσεις. Με μοναδικό όραμα την αγαπημένη μας Βέροια, πάντα ανεξάρτητα και υπερκομματικά, με γνώση,και εμπειρία, μπαίνω στην αναμέτρηση που ξεκινάει, δεσμεύομαι απέναντί σας και ελπίζω στη στήριξη σας».

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης στις δημοτικές εκλογές το 2019, είχε κάνει την έκπληξη, καθώς κατέβαινε για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο της «Δράσης με Γνώση» και είχε καταφέρει να εκλεγεί στις πρώτες θέσεις με 816 σταυρούς προτίμησης! Άραγε, ο Αντιδήμαρχος θα συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις στην επερχόμενη εκλογική μάχη;

7 σχόλια:

  1. Ελπίζουμε να συνεχίσει με την ίδια σεμνότητα, σοβαρότητα και διαφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ηρθε η ωρα να παει και αυτος σπιτι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Οι φιλόδοξοι άνθρωποι έχουν χάρτη και ξέρουν πώς να μετακινούνται για να φτάσουν στον προορισμό τους. Σήμερα με τον Βοργιατζιδη
    Χθες στην κοπή της πίτας ΝΔ. Αύριο υποψήφιος Δήμαρχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πεπαλαιωμένα στεγανά δεν υπάρχουν σήμερα.
      Σήμερα κυριαρχεί το πολυσυλλεκτικό πρότυπο.
      Και φυσικά εσένα δεν σε χάλασε που τα Στελέχη του ΠΑΣΟΚ έρχονται στη ΝΔ στην κεντρική πολιτική σκηνή (Χρυσοχοϊδης κλπ), αλλά σε χαλάει που χωρίς να φύγει από τη ΝΔ κατεβαίνει σε ένα ανεξάρτητο (δεν έχει κομματική στήριξη) ψηφοδέλτιο στο Δήμο.
      Και είσαι σίγουρος ότι τελικά είσαι ο λογικός.

      Διαγραφή
  4. ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι σοβαρευτείτε αφήστε (τους κουβάδες και τα αρώματα) και μιλήστε κάποια στιγμή με πολιτικούς όρους.
    Αν μπορείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ