Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θα πάρει βοηθό η «Βασίλισσα»;

Μετά την απομάκρυνση του πρώην βοηθού και υπηρεσιακού προπονητή της Βέροιας Γιάννη Ματζιαρίδη, η θέση ακόμη δεν έχει καλυφθεί…

Γεγονός είναι πως η Βέροια αυτή τη στιγμή είναι ελλιπής στο τεχνικό team, καθώς μετά την απομάκρυνση του Ματζιαρίδη, δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για την αναπλήρωση της θέσης, με αποτέλεσμα ο coach της ”Βασίλισσας του Βορρά” Σπύρος Μπαξεβάνος, να μην έχει βοηθό!

Ο γυμναστής Χρήστος Βοργιατζίδης έχει από την αρχή της σεζόν το ρόλο του προπονητή φυσικής κατάστασης και μετά τα γεγονότα, ίσως θα μπορούσε να αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή, αλλά η θέση αυτή απαιτεί επίσης αρκετές εργατοώρες και είναι απίθανο σ’ αυτό το επίπεδο να αναλάβει ένας μόνο άνθρωπος και τα δύο αυτά πόστα.

Να υπενθυμίσουμε πως κατά τα δύο προηγούμενα έτη, ο Βοργιαζίδης ήταν γυμναστής αποκατάστασης στο team του Παύλου Δερμιτζάκη, ενώ φέτος έχει αναλάβει το ρόλο του γυμναστή της φυσικής κατάστασης.

Αν συνυπολογίσουμε πως επί ημερών Δερμιτζάκη υπήρχαν επίσης πολλοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ όπως και τώρα και υπήρχαν βοηθός και δύο γυμναστές (φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης), είναι επιτακτική η ανάγκη να στελεχωθεί και πάλι η ομάδα τουλάχιστον με έναν ακόμη, ώστε να αναλάβει είτε ως βοηθός προπονητή, είτε ως γυμναστής.

7 σχόλια:

  1. Δε χρειαζεται βοηθος. Ειδαμε και που ειχε βοηθο. Τους εκανε ανω κατω για να γινει προπονητης. Η ομαδα ειναι στενα οικονομικα. Να κοιταξουν να πορευτουν με τον Μπαξεβανο. Περιτό εξοδο ο βοηθος τουτη την ωρα. Λες και κανουμε πρωταθλητισμο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤηνΔευτερα αναλαμβάνει ο Διαμαντης με βοηθό τον Στέφανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχεις κι αδικο. Καλυτερα να κανουν τους βοηθους παρα τους παραγοντες αυτοι.

      Διαγραφή
  3. ολο και κανενα οψιμο φρουτο θα ξεπηδησει και θα θελει να γινει βοηθος τωρα. Και ξανα μανα τα ιδια θα εχουμε.
    Ο Θεος βοηθος να ερθει κι αφηστε τα αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετοιμαζει ο γνωστος "δημοσιογραφος"τον γαμπρο του μην ανησυχιες

      Διαγραφή
    2. Όχι να ετοιμάσει εσένα γιδοβοσκέ..πάνε μασε κάνα ροδάκινο γιατί για μπάλα δεν κανεις

      Διαγραφή
  4. Η Βεροια χρειαζεται βοηθεια οχι βοηθο. Παρακολουθω χρονια την ομαδα αν και ζω μακρυα τετοια κατασταση δεν εχω ξαναδει. Κρατηστε τους τοξικους μακρυα οποιοι κι αν ειναι. Επικεντρωθειτε στον στοχο σωστε την ομαδα. Τα πολλα λογια ειναι φτωχια. Φετος οποιος δεν ειναι διπλα στην ομαδα ειναι αυτοματως απεναντι της. Καλημερα απο Γερμανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ