Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (27/2 - 5/3)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Αυτή την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023, ο Ερμής και ο Κρόνος σχηματίζουν την μεταξύ τους σύνοδο στην 29ο24’ του ζωδίου του Υδροχόου, μία όψη σκληρή, φέρνοντας ισχυρούς περιορισμούς, δυσάρεστα νέα, και καταλυτικές αποφάσεις.

Με την Σύνοδο Ερμή Κρόνου η μέρα μας χαρακτηρίζεται:
  • Ώριμη και φιλοσοφημένη σκέψη
  • Διάθεση για υπευθυνότητα, εργατικότητα, θέσπιση ορίων
  • Δυσκολία στην ροή των επικοινωνιών, αρκετές κουβέντες πέφτουν στον τοίχο!
  • Δυσάρεστα νέα που παγώνουν και απογοητεύουν
  • Σκληρότητα στα λόγια και αμετακίνητες απόψεις
  • Απογοητευτικές συνειδητοποιήσεις
  • Νέα και Αποφάσεις που απογοητεύσουν!
Τα ζώδια που δέχονται άμεση επιρροή από την σύνοδο Ερμή – Κρόνου είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν στον αστρολογικό χάρτη τους, προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή σημεία (Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα) κοντά στην 27-29 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Τα ζώδια που μπορούν να οργανώσουν πολύ καλύτερα την ζωή τους και να σταθεροποιήσουν επιτυχώς έναν τομέα της ζωής τους είναι οι Δίδυμοι – Τοξότες, καθώς και οι Κριοί, Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου!

♈ Κριός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Κριέ τα γεγονότα θα τρέξουν πολύ γρήγορα! Προσωπικές υποθέσεις θα βγουν στην επιφάνεια και τώρα καλείσαι να τις διευθετήσεις. Δεν θα λείψουν όμως και τα παρασκήνια από τρίτους όπου καλό είναι να προσέξεις! Ένα κοντινό σου πρόσωπο, θα χρειαστεί αυτή την εβδομάδα την συμπαράσταση σου και δεν θα μπορέσεις να την αρνηθείς. Μέσα σε όλα θα σε απασχολήσει και ένα ερωτικό ζήτημα, που αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς ή να κοπιάσεις για λογαριασμό του! Ο Μάρτης ξεκινά επεισοδιακά και οι πρώτες μέρες του δίνουν προειδοποιητικά σημάδια για το τί θα ακολουθήσει στην πορεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου βρίσκεται στην αγκαλιά του Δία, επομένως αυτή η εβδομάδα είναι η απόλυτα τυχερή στον έρωτα όπου τα αδύνατα γίνονται δυνατά και απολαμβάνεις στιγμές! Ετοιμάσου για «ερωτικό πανηγύρι» χαράς και ικανοποίησης με κάθε τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στήριξη επαγγελματική δέχεσαι αυτή την εβδομάδα και μέσα από συμπτώσεις και ευκαιρίες καταφέρνεις και βρίσκεσαι κερδισμένος στα επαγγελματικά! Στον οικονομικό τομέα με την σύνοδο Αφροδίτης Δία στο ζώδιο σου στις 2/3 έχεις «ρέντα» κυνήγησέ την ακόμα περισσότερο!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα συνεχίζονται οι μεταβολές και οι αιφνίδιες αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σου! Χωρίς να κάνεις τίποτα, είτε καλό, είτε κακό, θα δεις πράγματα και θα βιώσεις εμπειρίες για τις οποίες δεν θα ευθύνεσαι καθόλου. Επειδή πιστεύω ότι ο Μάρτης πάντα μας προειδοποιεί, δείτε οτιδήποτε προκύψει στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, σαν μια χρήσιμη πληροφορία για το εγγύς μέλλον και πάρε ανάλογες θέσεις για να το αντιμετωπίσεις. Το πρόβλημα ενός δικού σου ανθρώπου θα σε αγχώσει. Από την άλλη, τα επαγγελματικά θα σε απασχολήσουν περισσότερο, προκαλώντας μερικά ερωτηματικά για το μέλλον τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την σύνοδο Ερμή Κρόνο στον Υδροχόο σφίγγεις τα δόντια και βλέπεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου εντελώς ρεαλιστικά. Τις ημέρες που ακολουθούν παίρνεις τελικές αποφάσεις για την πορεία των σχέσεων σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νιώθεις στασιμότητα στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα και πράγματι είναι κάπως παγωμένα τα πράγματα, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι έφτασε το τέλος του κόσμου! Απεναντίας, είναι ένα καλό διάστημα για να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου! Στα οικονομικά υπάρχει ανησυχία!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, ο Μάρτης ξεκινά με ένα κλίμα έντασης και πολλών διαφορετικών υποχρεώσεων που αναπτύσσονται με ταχύτητα. Επιστράτευσε τις δυνάμεις και τις ικανότητές σου και οργάνωσε αυστηρά το χρόνο σου για να μπορέσεις να τα καταφέρεις. Οι καλές όψεις Άρη – Αφροδίτης και Δία μεταξύ τους, απαρτίζουν τον ουράνιο σύμμαχο που έχεις αυτήν την περίοδο, για να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας αυτά που έχεις αναλάβει. Κοινωνικά και ερωτικά ενδιαφέροντα γίνονται ιδιαίτερα φλέγοντα ζητήματα. Ο Ερμής θα σε μπερδέψει λίγο στο ξεκίνημα του Μάρτη, αλλά ευτυχώς θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου , ένα στοιχείο που αποτελεί την πυξίδα στους προσανατολισμούς σου προκειμένου να φτάσεις στο σωστό προορισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην πεις όχι στα φιλαράκια που θα σε παρασύρουν να βγείτε και να διασκεδάσετε γιατί αυτή την εβδομάδα έχεις ρέντα στα ερωτικά και όλο και κάποια νέα γνωριμία θα προκύψει! Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις διασκεδαστικές στιγμές με το ταίρι σου και θα κάνετε νέα σχέδια για την πορεία σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις σε σταθερά συμφωνητικά και για να κλείσεις δουλειές που θα σε ανεβάσουν πολύ! Στον οικονομικό τομέα, βρίσκεσαι σε μία καλή περίοδο, όπου θα πρέπει να λειτουργείς με εγκράτεια και προνοητικότητα.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, ένας νέος ορίζοντας ανοίγεται μπροστά σου από αυτή την εβδομάδα! Η Αφροδίτη, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, εξυπηρετεί τις επαγγελματικές σου σκοπιμότητες και σου δίνει επιτυχία στις κοινωνικές σου σχέσεις. Είναι μέρες ιδανικές για να κάνεις εμφανίσεις δημόσιες αλλά και για να διευρύνεις τον κύκλο σου! Άλλωστε μην ξεχνάς, ότι και ο Δίας κινείται στην κορυφή του ωροσκοπίου σου και συμβάλει πολύ περισσότερο για όλες τις παραπάνω ευεργεσίες.. Ο Άρης από τους Διδύμους σε βοηθά να βάλεις μια τάξη στην ακαταστασία που προκάλεσαν οι άλλοι και ο Ερμής στους Ιχθύς ενισχύει την πειθώ σου σε διακανονισμούς, ή εμπορικές διευθετήσεις που έχεις να κάνεις. Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς μπορεί να ανοιχτείς, να εκφραστείς, να μοιραστείς αυτά που αισθάνεσαι και να έχεις τετ-α-τετ ραντεβού με το άτομο της καρδιάς σου! Η εβδομάδα είναι εξαιρετική λοιπόν για συναντήσεις έκπληξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατακτάς τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά σου αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά και ανοίγει ένας νέος ορίζοντας για την πορεία της καριέρας σου! Στα οικονομικά δεσμεύεσαι στην λήξη υποχρεώσεων και τα καταφέρνεις.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα η μετάβαση σου στον Μάρτιο θα είναι περίπλοκη και επεισοδιακή, ενώ θα βρίσκεσαι σε μία περίεργη ψυχολογική κατάσταση! Η διάθεσή σου θα εναλλάσσεται συχνά και οι ανησυχίες σου για το μέλλον πληθαίνουν. Βάλε ένα φρένο σε όλα αυτά γιατί κάπου γίνεσαι υπερβολικός και παρασύρεσαι από φοβικές φαντασιώσεις. Δείξε συνέπεια στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και ειλικρίνεια στις ερωτικές σου σχέσεις. Οργανώσου για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες του Μάρτη, αλλά διατήρησε την ψυχραιμία σου στους αναπόφευκτους αιφνιδιασμούς που θα έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι γεννημένος 21-23 Αυγούστου ανταλλάσσεις κάποια σκληρά λόγια στα αισθηματικά και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης σου! Αν τα γενέθλιά σου είναι κοντά στις 4-7 Αυγούστου να αναμένεις μία πολύ τυχερή γνωριμία που θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέρα κατάλληλη για να παρθούν σταθερές αποφάσεις για το μέλλον μίας συνεργασίας αλλά και για να δημιουργηθεί μία νέα προοπτική που θα ανεβάσει σταδιακά και τα οικονομικά σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα είναι σημαντική, τόσο για τις προσωπικές σου σχέσεις και τις επαγγελματικές σκοπιμότητες και τις φιλοδοξίες. Τα δύσκολα επαγγελματικά γεγονότα που σε συντάραξαν αρχίζουν να υποχωρούν και να μπαίνουν σε τελική ευθεία διευθέτησης. Μη βιάζεσαι όμως να κάνεις καινούρια πράγματα, ή νέα ξεκινήματα, πριν οργανωθείς καλά για αυτά. Δείξε ειλικρίνεια στις σχέσεις σου και ανέπτυξε στις συνεργασίες σου την αλληλεγγύη και όχι τον ανταγωνισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πικάντικες ερωτικές στιγμές έρχονται αυτή την εβδομάδα… είναι μία καλή ευκαιρία να αναζωπυρώσεις το πάθος στην σχέση σου και να ανάψει και πάλι η φλόγα του έρωτα. Αν δεν έχεις σχέση ένα άτομο θα καταφέρει να σου εξάψει το ερωτικό ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ευθύνες στα επαγγελματικά είναι πολλές και είσαι ζορισμένος, όμως δεν έχεις ευτράπελα και ξαφνικές εξελίξεις να σε συνταράσσουν! Λαμβάνεις μία μεγάλη ικανοποίηση για οικονομικά!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα είναι σημαντική για τις αισθηματικές και κοινωνικές σου σχέσεις! Πολλά πράγματα μπαίνουν σε νέα τάξη και άλλα τόσα που σε αφορούν ανασυγκροτούνται από μόνα τους, ή κάτω από την πίεση των εξωτερικών γεγονότων. Οι συνθήκες εργασίας αλλάζουν προς το καλύτερο. Θα σου γίνουν καινούριες προτάσεις, ή θα σου δοθούν εναλλακτικές στη ρύθμιση των οικονομικών σου εκκρεμοτήτων. Ευνοούνται οι αγοραπωλησίες που θα σε λυτρώσουν ή μια προαγωγή που θα σε εξευμενίσει, ή μια αλλαγή τόπου διαμονής που την χρειάζεσαι από καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απολαμβάνεις όμορφες ερωτικές στιγμές, βελτίωση ή επισημοποίηση της σχέσης σου και αν είσαι ελεύθερος έρχονται, νέες ουσιαστικές συναισθηματικές γνωριμίες! Η ευεργετική σύνοδος Αφροδίτης – Δία αναμένεται να φέρει απλόχερη τύχη σε θέματα έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αναμένονται θετικές στιγμές γιατί θα ανταμειφθείς για κάτι που έχεις κουραστεί εδώ και καιρό. Τα οικονομικά μπαίνουν σε μία καλή σειρά και οι νέες συνεργασίες υπόσχονται παραπάνω βελτίωση.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, ο Μάρτης παίρνει τη σκυτάλη του χρόνου από τον Φεβρουάριο μέσα σε μια ατμόσφαιρα έντασης και σύγχυσης. Ο Κρόνος στο τέλος του Υδροχόου στέλνει τα τελευταία δύσκολα μαντάτα στον άξονα σπίτι – εργασία, κλείνοντας έναν κύκλο δύο και περισσότερων χρόνων. Σύντομα έρχονται καλύτερες μέρες για εσένα, αλλά προς το παρόν περνάς τις τελευταίες αιωρούμενες γέφυρες, προκειμένου να φτάσεις σε πιο σταθερά εδάφη. Ο Ερμής θα σε βοηθήσει σε επαφές και να έχεις θετικά αποτελέσματα σε συναλλαγές. Η Αφροδίτη θα σε εμπνεύσει με έναν νέο έρωτα, ο οποίος προς το παρόν, είναι ανέφικτο να πραγματοποιηθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νιώθεις πίκρα και απογοήτευση από όλα όσα έχουν μεσολαβήσει στα αισθηματικά σου το τελευταίο καιρό και αυτή την εβδομάδα κάνεις τον απολογισμό σου και παίρνεις κάποιες αποφάσεις για την πορεία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευεργετική η νέα εβδομάδα για την εργασία σου, όπου βελτιώνονται οι συνθήκες και ανοίγονται πολύ καλές νέες ευκαιρίες! Στα οικονομικά δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος ακόμα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα φέρνει ένταση γύρω από την οικογένεια, ενδιαφέρον όμως στην κοινωνική δραστηριότητα. Ο Άρης βρίσκεται στην τελευταία φάση της τυραννίας του απέναντί σου , μέσα από τον τομέα των σχέσεων. Ζήσε τις εμπειρίες που θα σου δώσει ο Μάρτης ψύχραιμα και απόφυγε να κάνεις λανθασμένες εκτιμήσεις και επιλογές. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες και τις στιγμές που η τύχη θα σου χαμογελά. Τακτοποίησε εκκρεμότητες του στενού περιβάλλοντος, αλλά διαχειρίσου με προνοητικότητα τα χρήματά σου. Μη βιάζεσαι να φτάσεις στον προορισμό που έχεις βάλει, μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις των άλλων και μην κοινοποιείς προς το παρόν τα προσωπικά σου σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις τις κατακτήσεις σου αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά και αυτό σε κάνει και χαμογελάς από ικανοποίηση. Ένας νέος έρωτας γεννιέται τώρα και φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα αποχωριστείς την μπακούρικη ζωή σου! Όσο για σένα που ήδη είσαι σε σχέση, ετοιμάσου για όμορφες εκπλήξεις που θα αναζωογονήσουν την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα για σταθερές συμφωνίες και για υπογραφές που θα έχουν διάρκεια και καλή πορεία στα επαγγελματικά! Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες που σε ζορίζουν.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα υπάρχει κινητικότητα στην καθημερινότητά σου και προκύπτουν και αρκετές μεταβολές στο πρόγραμμα που είχες καταστρώσει! Θα χρειαστεί να είσαι ευέλικτος και προσαρμοστικός σε κάθε αλλαγή που προκύπτει τώρα σε ότι είχες στα πλάνα σου! Τα γεγονότα θα διαδέχονται το ένα το άλλο με ταχύτητα φωτός. Οι οικονομικές πιέσεις δεν θα λείψουν αλλά είναι η τελευταία φορά που θα ζοριστείς και θα πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Ενδιαφέρουσα εξελίσσεται η κατάσταση και για τα αισθηματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρχεται εύνοια στα αισθηματικά αλλά με έναν άνθρωπο που τον γνωρίζεις εδώ και καιρό … Μπορεί να είναι η μόνιμη, μακρόχρονη σχέση σου, ή αν είσαι ελεύθερος, όλο και κάτι από το παρελθόν θα σε θυμηθεί και θα επιστρέψει κοντά σου! Μία ικανοποίηση θα την πάρεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ευεργετική για συζητήσεις και αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της εργασίας και των οικονομικών! Οι συνθήκες σε ευνοούν να ολοκληρώσεις και να κλείσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Άφησε τον χρόνο να τρέξει αγαπητέ μου Υδροχόε και ετοιμάσου πολύ σύντομα να αποχαιρετίσεις τον Κρόνο από το ζώδιο σου! Πήρες σημαντικά μαθήματα και ωρίμασες αρκετά την τελευταία διετία. Από τούδε και στο εξής, η πορεία σου προβλέπεται πιο σταθερή και συγκεκριμένη και δυνατότητες να πας μπροστά και να έχεις επιτυχίες. Στο μεταξύ καταφέρνεις και είσαι ο κυρίαρχος στο στενό περιβάλλον που κινείσαι, κερδίζοντας νέους θαυμαστές και συμμάχους που σου είναι απαραίτητοι για το εγγύς μέλλον. Ερωτικά θα έχεις δυνατές συγκινήσεις, καλό όμως θα είναι να μη βιαστείς να πάρεις μεγάλες αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους και γενικά στις επαφές σου! Εύνοια στις συζητήσεις, στις επικοινωνίες και σε κάθε είδους νέα γνωριμία!Ένα τηλεφώνημα έκπληξη θα αλλάξει άρδην την πλοκή της ερωτικής σου ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα που βάζεις όρια, κανόνες και ακολουθείς πιστά ένα σταθερό πρόγραμμα για να πετύχεις στόχους επαγγελματικούς αλλά και οικονομικούς! Διαφύλαξε τα συμφέροντά σου, τα οποία φαίνεται ότι κάποιος προσπαθεί να τα καταπατήσει.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, οι εξελίξεις γύρω σου είναι σημαντικές και ενδεχομένως θεαματικές.Οι πλανητικές μεταβολές που πραγματοποιούνται φέρνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία για να αποχωρήσει, και σταδιακά μπορείς να βελτιώσεις τις συνθήκες στην οικογένεια και στα επαγγελματικά! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Κριό ορίζει την αρχή ενός κύκλου βελτίωσης για τα οικονομικά σας που μπορεί να μη φανεί αμέσως, αλλά θα λειτουργήσει σύντομα. Τέλος, οι επενδύσεις γοητείας που θα κάνεις αυτήν την περίοδο θα πετύχουν και η ερωτική σου ζωή φαίνεται να ξαναζωντανεύει. Προσπαθήστε να λάβεις υπόψη τα μηνύματα που θα πάρεις προκειμένου να ασφαλίσεις καλά το παρόν και το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια σημαντικά θετικά γεγονότα, φέρνουν ψυχική και συναισθηματική πληρότητα! Είσαι επιτέλους ξανά πολύ αισιόδοξος και μπορείς τώρα άφοβα να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Παρελθοντικοί ή παρασκηνιακοί έρωτες ευνοούνται τώρα και σε συναρπάζουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία σημαντική ευκαιρία θα σου δοθεί αυτή την εβδομάδα και θα αφορά τα οικονομικά σου και την τόνωσή τους! Πες ναι σε νέες προτάσεις ή ενάρξεις που αφορούν την δουλειά σου! Κλείνεις εκκρεμότητες που σε βάραιναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ