Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βουλή τροπολογία για τα Χιονοδρομικά Κέντρα Σελίου και Βασιλίτσας

Με τροπολογία που κατατέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου στο νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο «Διατάξεις για τη θωράκιση του θεσμικού πλαισίου του αθλητισμού και τον εξορθολογισμό της αθλητικής νομοθεσίας» δίδεται η δυνατότητα, να ανατεθεί, με κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών και του αρμόδιου για τον Αθλητισμό υπουργού, στο ΤΑΙΠΕΔ, η διεξαγωγή για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου διαγωνισμού για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων που διαχειρίζονται το ΝΠΔΔ με την επωνυμία ΕΘΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ (ΕΧΚΒ) και το ΝΠΔΔ με την επωνυμία ΕΘΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛΙΟΥ.

Ουσιαστικά πρόκειται για διαδικασίες που οδηγούν στην ιδιωτικοποίηση των δυο παραπάνω κρατικών Χιονοδρομικών Κέντρων. Ένα σοβαρό θέμα που προέκυψε ξαφνικά και σιγουρα θα γίνει αντικείμενο συζήτησης στην τοπική μας κοινωνία. 

Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Αθλητισμού, στο οποίο έχει ενταχθεί η τροπολογία, εισάγεται προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Τρίτη, 21/02/2023.





5 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ, ΤΟ ΣΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το Σέλι όμως υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω απόστασης από Θεσσαλονίκη...

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Σε ολα ωραια οι βλαχοι.Και τωρα βλαχοι το εχουν.

      Διαγραφή
  3. Σέλι και πάλι Σέλι το καλύτερο χιονοδρομικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ