Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζονται οι εργασίες για τις οπτικές ίνες σε δρόμους της Βέροιας

Σε καθημερινούς και εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την τοποθέτηση των οπτικών ινών σε κεντρικούς δρόμους της Βέροιας. Για τον λόγο αυτό, σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας ή εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων. 

Τις τελευταίες δύο ημέρες, εργασίες πραγματοποιήθηκαν στην οδό Μάρκου Μπότσαρη, στην Πλατεία Αγίου Αντωνίου και στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Να σημειωθεί πως δεκάδες είναι τα άτομα που εργάζονται στα αρμόδια συνεργεία, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί σύντομα το έργο και να μην ταλαιπωρηθεί περισσότερο η καθημερινότητα των πολιτών.

Δείτε φωτογραφίες από τα έργα:







33 σχόλια:

  1. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Εναέριες οπτικές ίνες απαγορεύεται. Μέχρι να ξαναστρωθούν οι δρόμοι εξ'ολοκλήρου έτσι θα είναι.

      Διαγραφή
  2. Κάντε τους δρόμους και αφήστε τις οπτικές ίνες.Παντου μπαλοματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανοίγουν που ανοίγουν για οπτικές ίνες ας περνάνε και το φυσικό αέριο μαζί να τελειώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΗΑ ΠΑΛΙ ΑΡΧΑΙΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ.

      Διαγραφή
  4. οι δρομοι θα αποκατασταουν κανονικα η θα παμεινουν με μπαλωματα., ντροπη. καταστρεψατε την πολη και τα αυτοκινητα μασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πότε θα στρωθεί αυτό που μας έχουνε σκάψει, περιμένουμε μέρες τώρα,τα αφήνουν και πάνε αλλού, άθλιος ο καλοστρωμενος με άσφαλτο δρόμος μας έχουνε σκάψει όλες οι εταιρείες αερίου,ίνες,κτλ δεν υπάρχει συνεννόηση,στην Ελλάδα ζούμε δυστυχώς, μπαλώματα που έλεγε η γιαγιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλη η Βέροια είναι μία τρύπα, τα διαφορικά και τα συστήματα διευθύνσεως όλων των οχημάτων έχουν υποστεί φθορές και βλάβες.
    Αυτά θα τα πληρώσει κάποιος ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

      Διαγραφή
  7. Είναι η τρίτη φορά που μπαίνουν επιχειρήσεις για το ίδιο προϊόν , μέσα σε 15 χρόνια ! Σκάβε ξήλωνε και ζημιές . Άποψη μου είναι συλλογική εργασία με όλους τους φορείς μια και έξω και όχι μεμονωμένα έργα , επειδή μπήκαν σε επιχορήγηση έργων (Φιλόδημος κλπ.) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίες δουλειές μπράβο σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δείτε και καμιά άλλη πόλη. Ρίξτε λίγο πίσσα
    Μόνο τουρισμό θέλετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ , ΨΑΞΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα έπρεπε οι εταιρίες με τα εκατομμύρια που βγάζουν να αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου την επισκευή του δρόμου που κατέστρεψαν. Βέβαια ακέραια έχουν την ευθύνη και οι υπεύθυνοι του Δήμου που τους δίνουν την άδεια. Θα τα πούμε στις εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το σωστό είναι βέβαια πριν τα πούμε όπως λέτε στις εκλογές να κοιτάξουμε και λίγο το νομικό πλαίσιο που ισχύει για το ποιός έχει την ευθύνη όλων αυτών

      Διαγραφή
    2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

      Διαγραφή
  12. Καμμιά προοπτική για οπτική ίνα προς το σχολικό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευκαιρία και για υπογειοποίηση ηλεκτρισμού και φωτισμού φτάνει τόσα χρόνια με τόσες κολώνες ΔΕΗ στις πόλεις μέσα που φτάνουν ως τα μπαλκόνια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή τα φώτα της ΔΕΗ θα φωτίζουν μέσα από το έδαφος. Ρε χαζέψατε?

      Διαγραφή
  14. Μα καλά, αφού παντού υπάρχουν κολώνες της ΔΕΗ για ποιο λόγο σκάβουν για να βάλουν τις οπτικές ίνες. Δεν θα μπορούσε να μπεί ένας πλαστικός σωλήνας με όλες τις οπτικές ίνες με ενέριο τρόπο μέσω της υποδομής της ΔΕΗ; Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η πολη θελει φως!!!ειδικα στις διαβάσεις πεζών!!!
    Πρεπει ο Δήμος να οργανώσει ομαδα για αυτοψίες ώστε να μπαλώσει κακοτεχνίες σε πεζοδρόμια και ασφαλτικα!
    Αλλιως να απευθυνθεί σε ιδιωτική εταιρεια για να φτιάξει την εικονα της πόλης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ΣΩΣΤΆ. Το θέμα με τα φώτα της πόλης είναι SOS και τα υπόλοιπα βέβαια.

      Διαγραφή
  16. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΝΗ ΟΜΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτος που κλείνει με άσφαλτο τα αυλάκια, έχει σκοπό να ανοίξει μαγαζιά με αμορτισέρ αυτοκινητων στη Βέροια ,δεν εξηγηται αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οτι παντου ειναι χαλια οι δρομοι δε χρειαζεται να το επιβεβαιώνουμε συχνα αλλα επιτελους εκει στον προμηθεα μετα απο ολα τα εντελως αστοχα και αχρείαστα που εκανε ο δημος ας παει να μπαλωσει το μονο δρομο που δεν ειχε μπαλώματα! χαλασαμε τα αυτοκίνητα ρεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΕΑΝ ΑΡΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΩΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΤΙΝΆΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το μέλλον της ανθρωπότητας είναι η πλήρης ψηφιοποίηση, ανθρώπων και πραγμάτων. Γι'αυτό δουλεύουν όλοι εντατικά. Οι υπηρεσίες του κράτους εργάζονται για τον απόλυτο ολοκληρωτισμό του αντιχρίστου. Πάρτε το χαμπάρι, δεν είναι πλέον συνωμοσία, αλλά πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγοι θα καταλάβουν, πόλοι θα κοροϊδέψουν. Ο Χριστός και Παναγία να μας φιλάει.

      Διαγραφή
    2. Να πας να κοιταχτείς. Ούτε ο σώρρας δεν σε σώνει εσένα.

      Διαγραφή
  21. Όλες οι διασταυρώσεις στη Λεωφόρο Ανοίξεως έχουν μπαλώματα με βαθειά καθίζηση. Παρατηρήστε το. Τα αυτοκίνητα πέφτουν μέσα. Ευτυχώς θα μιλήσουμε στις αυτοδιοικητικέςεκλογές με την ψήφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δε. Κοιτάνε που στον Προμηθέα στους κυκλικούς που κάνανε έχει λακουβες που το αμάξι άνετα παθαίνει ζημιά τόσο βαθιες που ειναι ποσο μάλλον στον πανω κυκλικό που ηταν η πιάτσα ταξί μια τρύπα κάτσε καλά να σπασει καμια ανάρτηση κλπ επειδή δεν ξέρουν να κανουν μια σωστη δουλειά μονο τα λεφτά ξέρουν να περνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ