Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη συνεργασία του μπασκετικού Φίλιππου με την Easy Education

Αθλητισμός και εκπαίδευση βαδίζουν χέρι - χέρι

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EASY EDUCATION. Η συνεργασία αυτή ξεπερνά τα στενά όρια μιας απλής χορηγικής σχέσης και στην ουσία αποτελεί μια συνέργεια δυο μεγάλων οργανισμών, οι οποίοι έχουν ταυτόσημο τρόπο σκέψης και αντίληψης στο κομμάτι του συνδυασμού του αθλητισμού και της εκπαίδευσης στην υγιή ανάπτυξη των παιδιών μας.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EASY EDUCATION προσφέρει σε όλους στους νεαρούς αθλητές/αθλήτριες του τμήματος, όπως επίσης και στις οικογένειές τους, μια σειρά από παροχές και ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα κατάρτισης στους τομείς της Πληροφορικής και των Αγγλικών, που αποτελούν εξαιρετικά εφόδια για τη μετέπειτα επιτυχή σταδιοδρομία τους στον σχολικό, φοιτητικό κι εργασιακό τους βίο.

Για όλους εμάς στον μπασκετικό Φίλιππο, το άθλημα που υπηρετούμε δεν περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου, αλλά εκτείνεται και πέρα από αυτές. Αθλητισμός κι εκπαίδευση βαδίζουν χέρι χέρι και αποτελούν αναπόσπαστα συστατικά της διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας. Αισθανόμαστε λοιπόν πολύ τυχεροί και περήφανοι που ενεργοί πολίτες - επιχειρηματίες της πόλης μας, όπως ο Νίκος Μουρτζίλας, ιδιοκτήτης του EASY EDUCATION, μοιράζονται τα ίδια οράματα με μας και συμπορεύονται μαζί μας σε κάτι τόσο ιερό, με κοινό στόχο να παραδώσουμε στην κοινωνία ανθρώπους που θα απολαμβάνουν κοινωνική κι επαγγελματική ανάπτυξη.




Λίγα λόγια για τα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EASY EDUCATION

Τα κέντρα Δια βίου Μάθησης Easy Education με δεκαπενταετή λειτουργία στην Πρωτεύουσα του νομού μας, φέρουν τρεις δομές στο ιστορικό κέντρο της Βέροιας με 550τμ χώρους εκπαίδευσης και διοικητικής - γραμματειακής υποστήριξης.

Υλοποιούν περισσότερα απο 100 ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης που οδηγούν σε συγκεκριμένες και αξιοποιήσιμες λύσεις για την καθημερινότητα των επιμορφουμενων τους. Απο τις βασικότερες δεξιότητες όλων όπως η κτήση πιστοποιητικού πληροφορικής και Αγγλικών, έως και τη μοριοδότηση προσλήψεων εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες.

Υλοποιούνται επίσης το σύνολο των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης (voucher) διαφόρων φορέων όπως του Υπ. Εργασίας, της Δ.ΥΠ.Α της Π.Κ.Μ κ.α. καθώς και προγράμματα κατάρτισης επαγγελματιών.

Τελευταίως, έχοντας λάβει και την απαραίτητη αδειοδότηση του Υπ. Δικαιοσύνης ενέταξε στις δραστηριότητές του και το Κέντρο Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών Βορείου Ελλάδος. Αποτέλεσμα αυτού; Η δυνατότητα πλέον να παρέχει, σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, την απαιτητη βασική εκπαίδευση διαμεσολαβητών δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντας να εξασκήσουν ίσως το νεότερο επάγγελμα του 21ου αιώνα, αυτό του διαμεσολαβητή.

Συνεργάζεται με το Πάντειο Πανεπιστήμιο ΚΕΔΙΒΙΜ και ως αποκλειστικός πάροχος, φέρει την ευθύνη υλοποίησης 15 προγραμμάτων του Πανελλαδικά.

Συνεργάζεται Πανελλαδικά με την Ελληνοαμερικάνικη ένωση, για τη συμμετοχή χιλιάδων υποψηφίων σε επίσημες εξετάσεις προς απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου Αγγλικών.

Έχοντας τη δυνατότητα παροχής σφαιρικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών, καλύπτοντας σχεδόν κάθε ανάγκη του συνόλου των πολιτών, έχουν επιλέξει να εμπιστευτούν τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education περισσότεροι απο 45000 μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ