Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων με τον Διευθυντή της Β/βάθμιας

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Βέροιας Γιώργος Μπιλέκας και τα μέλη Καλτσίδου Σοφία και Κουφάκη Λαμπρινή συναντήθηκαν στη Διεύθυνση Β/βάθμιας Εκπαίδευσης με τον Διευθυντή κ. Αθανάσιο Αλατζόγλου.

Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η από κοινού προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων για την βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης στα σχολεία του ευρύτερου Δήμου Βέροιας, της χωροταξικής κατανομής των μαθητών και ζητήματα που αφορούν την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών. Για το τελευταίο ζήτημα των μετακινήσεων αποφασίστηκε η σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων εντός Απριλίου ώστε να υπάρξει έγκαιρος προγραμματισμός για την επόμενη σχολική χρονιά.

1 σχόλιο:

  1. Ποιος ο ρόλος αυτού του συλλόγου;Εγώ μια σκέψη κάνω να προσθέσει στο βιογραφικό του ο Μπιλεκας ότι είναι πρόεδρος μήπως βοηθήσει στις μελλοντικές του πολιτικές βλέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ