Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγίου Βαλεντίνου στο... κρατητήριο για 2 αδέλφια από την Αλεξάνδρεια


Πιάστηκαν με 5 κιλά χασίς
Στη σύλληψη δύο ημεδαπών ανδρών 49 και 52 ετών, για διακίνηση κάνναβης, προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου 2023 οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας. Πρόκειται για δύο αδέλφια, που συνελήφθησαν σε χωριό της Αλεξάνδρειας όπου διέμεναν και διατηρούσαν και επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης σε χωριό της Αλεξάνδρειας, όπου στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, σε δύο οικίες και επιχείρησή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 176,5 γραμμαρίων,
• φυτικά αποσπάσματα δενδρυλλίων κάνναβης συνολικού βάρους 4 κιλών και 302 γραμμαρίων,
• 330 σπόροι κάνναβης,
• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
• χρηματικό ποσό 6.145 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

4 σχόλια:

  1. Καθημερινά ταξιδεύω με το τρένο Έδεσσα Θεσσαλονίκη Όταν κάνει σταση στην Αλεξάνδρεια νιώθω να απειλείται η ζωή μου Από κάθε πόρτα μπουκάρουν 10 ΡΟΜΑ μένουν εκεί ακίνητοι ως τη θεσσαλονικη και κατεβαίνουν τελευταίοι Δεν υπάρχει σεκιούριτι κάποιος να τους ελέγξει Και στην επιστροφή πάλι τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαλάρωσε λίγο ρε. Άκου εκεί απειλείται η ζωή του επειδή ανεβαίνουν Ρομά. Πόσο τρομπας μπορεί να είσαι ρε φίλε.

      Διαγραφή
  2. στο καλιφορνια ειναι νομιμο,εδω η δημοκρατια το απαγορευει,το ιατροι γιατι δεν λενε τι γνωμη τους που ειναι ολη μερα στα καναλια και μιλανε ακομα και για μοδα,στην αμερικη δεν θα εμπορευοταν γιατι δε θα ειχε νοημα να αγοραζεις απο πλανοδιο λαδεμπορα,α ρε κοσμακι μου θα πανε φυλακη διοτι το συστημα σου επιτρεπει να οικονομησεις μεχρι να σε βουτηξουν εκτος αν εισαι κοστουματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί δεν πάτε στο Καλιφόρνια να το πουλήσετε ρε φίλε? να ηρεμήσουμε κι εμείς κι εσείς.
      Αλλά εκεί έχει και έναν άλλον νόμο σε είδε ο ιδιοκτήτης να του κλέβεις το αγροτικό σου ρίχνει με το 45αρη στο κεφάλι και δεν τον πειράζει κάνεις.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ