Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τον έπιασε στα πράσα η ΟΠΚΕ να έχει μπουκάρει σε κολυμβητήριο έξω από τη Βέροια

Νωρίτερα έκλεψε και πετρέλαιο από αποθήκη σπιτιού
Στα πράσα έπιασαν οι Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας έναν 36χρονο άνδρα, την ώρα που είχε μπουκάρει σε κολυμβητήριο και αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος ημεδαπός, το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, παραβίασε τις εγκαταστάσεις κολυμβητηρίου έξω από την Βέροια, στον δρόμο προς Κωστοχώρι, προκειμένου να κλέψει. Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, ενώ πάνω του βρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του κολυμβητηρίου.

Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 26 έως 27 Φεβρουαρίου, αφαίρεσε από αποθήκη οικίας ημεδαπού στη Βέροια, 250 λίτρα πετρελαίου. Στην κατοχή του ημεδαπού βρέθηκαν επίσης ένα διαρρηκτικό εργαλείο και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και ένα όχημα που χρησιμοποιούσε.

4 σχόλια:

  1. όποιος πει πως είναι γύφτος, είναι συκοφαντία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα, αυτοί δεν κάνουν τέτοια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα του χαλάσουν το ποινικό μητρώο, και δε θα μπορεί να διοριστεί στο δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ