Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσκεψη Πλιόγκα στο Υπουργείο Υγείας και στις Κτιριακές Υποδομές

Για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας και την ενεργειακή αναβάθμιση της παλιάς πτέρυγας
Σημαντικές επαφές για την εύρυθμη λειτουργία και την ανάπτυξη του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας είχε ο Ηλίας Πλιόγκας στην Αθήνα. Ο Διοικητής βρέθηκε στο Υπουργείο, όπου και συνάντησε την Υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη, με την οποία είχε μια εξαιρετική συνάντηση εργασίας για το εγκεκριμένο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Νοσοκομείου Βέροιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μια πλήρης αποτίμηση των διαδικασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.


Στην συνέχεια ο κ. Πλιόγκας μετέβη στις «Κτιριακες Υποδομές», όπου είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Θανάση Γιάνναρη για την τελική φάση παράδοσης της μελέτης και δημοπράτησης του έργου Ενεργειακής Αναβάθμισης του παλαιού κτιρίου ύψους 5,5 εκατ. ευρώ.


5 σχόλια:

  1. Πραγματικά πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στον Κύριο Πλιόγκα που από την αρχή που ανέλαβε την Διοίκηση του Νοσοκομείου μας αντιμετωπίστηκε με καχυποψία και αμφισβήτηση!
    Ειλικρινά δεν θυμάμαι άλλον Διοικητή που να είχε τέτοια δραστηριότητα και τόσες πολλές επιτυχίες με ότι και να ασχολήθηκε προς όφελος του Νοσοκομείου.
    Αθόρυβα και με στόχους πετυχαίνει να μας εκπλήσσει καθημερινά με έργα και όχι με λόγια.
    Ηλία πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ!!!
    Είμαι Περήφανος που με τιμάς με την φιλίας σου καθώς και την συνεργασία μας!!!
    Γιώργος Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Πέλλα μόνο διοικητές άξιους έχει Από βουλευτές τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το χω ξαναπει ο γιαννιτσώτης εκανε φοβερή δουλεια στο νοσοκομειο μας και το αναγνωριζουν ολοι. ακομη και οι δεξιοι που στην αρχη του καναν αισχρο εσωτερικο πολεμο γιατι δεν τον ειχαν για γιουσουφακι τους.ειναι παιχτης και ισορροπιστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άξιος ΠΕΛΛΙΟΤΗΣ Η Πέλλα σε καμαρωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια κ Πλιογκα Περήφανος που υπήρξαμε συνάδελφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ