Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σάββας Τσιχλακίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει την δικαιοσύνη, αλά κάρτ»

«Η ιστορική δικαίωση του ΠΑΣΟΚ έχει έρθει»
Πολιτική παρέμβαση έκανε ο Σάββας Τσιχλακίδης, όσον αφορά τις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει την δικαιοσύνη αλά κάρτ και ότι το ΠΑΣΟΚ όσες φορές κλήθηκε να διαχειριστεί δύσκολες αποφάσεις που πλήττουν την αξιοπιστία της παράταξης, λειτούργησε αδιαμφισβήτητα ακαριαία. 


Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του κ. Τσιχλακίδη:

«Η σημαία της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ περί δικαιοσύνης και διαφάνειας ναυαγεί μετά από την καταδίκη Παππά και την φαινομενική απομάκρυνση Πολάκη. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως η αξιωματική αντιπολίτευση βλέπει την δικαιοσύνη, αλά καρτ όπως έπραξε στο παρελθόν και με τις ανεξάρτητες αρχές.

Κάποτε ο πρώην πρωθυπουργός μας είχε πει υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας. Υπάρχουν όντως και καταδίκασαν αμετάκλητα τον στενότερο συνεργάτη του. Σε οποιοδήποτε ευρωπαϊκό κόμμα που σέβεται το κράτος δικαίου πρόσωπα που είτε έχουν καταδικαστεί από την δικαιοσύνη είτε παραληρούν κατά των θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα ήταν ήδη εκτός κόμματος, πράγμα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπραξε στην περίπτωση του κ. Παππά.
 
Και φτάνουμε στην βόμβα αυτοκτονίας Πολάκη. Η προσωπική στοχοποίηση και οι απειλές προγραφών δημοσιογράφων και δικαστών από τον ομοτράπεζο και ομογάλακτο του κ. Τσίπρα Παύλου Πολάκη δεν έχουν σχέση ούτε με την δικαιοσύνη ούτε με την δημοκρατία ούτε με το κράτος δικαίου. Έρχονται,δε, σε συνέχεια δηλώσεων και άλλων ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το πως θα είναι η επόμενη φορά «είτε με το καλό είτε με το άγριο».

Το πλήρωμα του χρόνου, λοιπον, για τον ΣΥΡΙΖΑ για ότι έχει κάνει σε αυτή την χώρα έχει έρθει. Το ΠΑΣΟΚ αδιαμφισβήτητα όσες φορές κλήθηκε να διαχειριστεί δύσκολες αποφάσεις που πλήττουν την αξιοπιστία της παράταξης λειτούργησε αδιαμφισβήτητα ακαριαία. Η ιστορική δικαίωση του ΠΑΣΟΚ έχει έρθει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ