Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προβληματισμός για την εικόνα της «Βασίλισσας»

Δεύτερο κατά σειρά φιλικό για τη Βέροια, η οποία παρουσιάζει ακριβώς τα ίδια θέματα εδώ και καιρό, με τις τελευταίες δύο εβδομάδες να μη φαίνεται κάποια ουσιαστική διαφοροποίηση στην εφαρμογή πραγμάτων μέσα στο γήπεδο.

Η ”Βασίλισσα του Βορρά” δείχνει να μην εκμεταλλεύεται τη διακοπή του πρωταθλήματος. Βλέπω συνεχώς τα ίδια θέματα, τα οποία θα αναφέρουμε παρακάτω.

Το χθεσινό φιλικό με την ομάδα του ΠΑΟΚ Β’, ήταν σε μια γενική εικόνα μέτριο, με τους φιλοξενούμενους να είναι όμως ανώτεροι στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο, στους αυτοματισμούς, όπως και στο κομμάτι των τελικών προσπαθειών. 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τη Βέροια να θέλει να απειλήσει με κεφαλιά του Γιουκούδη, η οποία δεν ανησύχησε τον Ταλιχμανίδη, ενώ έπειτα από το πρώτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Β’ ήταν αυτός που έκανε 3 πολύ αξιόλογες τελικές προσπάθειες, οι οποίες όμως είτε δεν βρήκαν στόχο, είτε σταμάτησαν από τον τερματοφύλακα της Βέροιας Παπαδόπουλο, ο οποίος έκανε δυο πολύ καλές εκτινάξεις και επενέβη σωτήρια, σε προσπάθειες του Πανίδη.

Η Βέροια έκανε αρκετά λάθη στην άμυνα, αλλά και επιθετικά δεν μπόρεσε να γίνει παραγωγική, αφού έκανε μόλις 2 τελικές προσπάθειες, οι οποίες δεν ήταν ιδανικές.

2 σχόλια:

  1. Θα φέρει ο Τσαλουχίδης κανέναν πιτσιρικά ξέρει αυτός...... Μαζί με τον λαχανεμπορα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νυχτα θα φυγει αυτός να το θυμαστε. όλοι εχουν καταλαβει τι παιζει.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ