Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πολλά «κιλά» μπάλας στην κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Προπονητών Ημαθίας

Τίμησε το έθιμο της κοπής βασιλόπιτας και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ημαθίας, με εκλεκτές προσωπικότητες του ποδοσφαιρικού κόσμου της Ημαθίας, της Ελλάδας, αλλά και του πολιτικού χώρου. 

Το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο “ΑΙΓΕΣ”, τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ημαθίας, μαζί με εκλεκτούς προσκεκλημένους, συγκεντρώθηκαν για την κοπή της βασιλόπιτας.

Δείτε εδώ το φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση...

Εκτός από την τήρηση του εθίμου, ο Σύνδεσμος απένειμε τιμητικές πλακέτες σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου της Ημαθίας για την πολύτιμη προσφορά τους στον νομό. Bραβεύτηκαν: η ”μεγάλη δόξα” της Βέροιας, ο ”Στρατηγός” και διευθυντής της ΑΕ Ποντίων Στέφανος Γαϊτάνος (μία τιμητική πλακέτα για το γενικό προπονητικό έργο και μία πλακέτα για το έργο του στις ακαδημίες με τα μικρά παιδιά), ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας και παλαίμαχος της ”Βασίλισσας” και της Κοζάνης Σάκης Σίμπος, ο εμβληματικός Γιώργος Χατζάρας με ξεχωριστή θέση ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής σε Βέροια, Ηρακλή και Άρη, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ελλάδος Λάμπρος Ανδριόπουλος, από τα παλαιά μέλη και τεχνικός διευθυντής του Φιλίππου Μελίκης Φώτης Παπαδόπουλος, ο επίσης ”πολύς” Πόλυς Χουρσουζίδης με το ξεχωριστό του έργο στον Αστέρα Αλεξάνδρειας, ο πρώην πρόεδρος του συνδέσμου Ηλίας Ιασωνίδης, ο προπονητής ατόμων ειδικών ικανοτήτων και γυμναστής Αλέξανδρος Καραϊωσήφ, ο προπονητής ποδοσφαίρου, γυμναστής και βοηθός πλέον στον ΠΑΣ Γιάννινα Βασίλης Αργυρίου, ο νυν προπονητής της Βέροιας Σπύρος Μπαξεβάνος, το ιδρυτικό στέλεχος και πρώτος πρόεδρος του Συνδέσμου Κωνσταντίνος Αραμπατζής και ο επίσης παλαιός προπονητής και ”τοτέμ” του Μακροχωρίου και της ”Βασίλισσας” Λευτέρης Κελεσίδης.

Στο τραπέζι του κεντρικού συμβουλίου που οργάνωσε και την εκδήλωση, ήταν ο Πρόεδρος των Προπονητών Ποδοσφαίρου Ημαθίας Δημήτρης Χριστοφορίδης, ο οποίος πλέον πλάθει τους νέους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος, ο νυν προπονητής του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων Γιάννης Κερλίδης με το πλούσιο βιογραφικό, ο πρώην βοηθός και υπηρεσιακός προπονητής της ”Βασίλισσας” Γιάννης Ματζιαρίδης, ο προπονητής του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας Χρήστος Ζαρογιάννης, ο διευθυντής των ακαδημιών της Βέροιας και προπονητής της Βέροιας Β’ Τάσος Ανθυμιάδης και ο πρώην προπονητής του ΦΑΣ Νάουσα και υπεύθυνος των ακαδημιών του Καμποχωρίου Μέρκος Καραλιόπουλος.

Από προπονητικά και άλλα στελέχη ομάδων και μέλη του συλλόγου που παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας, ήταν οι: ”η σύγχρονη μεγάλη ιστορία” της ”Βασίλισσας” και διευθυντής της Γιώτης Τσαλουχίδης, ο προπονητής της ΑΕ Αλεξάνδρειας Αντώνης Παπατζίκος, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Βέροιας Θοδωρής Γκίτκος, ο πρώην προπονητής του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων Δημήτρης Πρίντζιος, το προπονητικό στέλεχος της ομάδας του Μακροχωρίου Φίλιππος Πέιος, ο προπονητής της Θύελλας Σταυρού Θανάσης Γιαγκλής, ο προπονητής των ακαδημιών της ΑΕΠ Γιώργος Προδρόμου, ο προπονητής των Ακαδημιών της ”Βασίλισσας” Αποστόλης Χατζάρας, ο γυμναστής Νίκος Κουμπουλής από τη Νάουσα ο οποίος είναι αναλυτής στην ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας, ο προπονητής του Αστέρα Αλεξάνδρειας και περσινός πρωταθλητής με τον Τριπόταμο Τάσος Χουρσουζίδης, η οικογένεια Σίμπου, ο προπονητής της μικτής Κ14 της ΕΠΣ Ημαθίας και παλαιός αμυντικός της Βέροιας και του ΠΑΟΚ Γιώργος Κουλακιώτης, ο νυν ποδοσφαιριστής της Αγίας Μαρίνας-παλαιός παίκτης της ”Βασίλισσας’ και μέλος του συνδέσμου προπονητών Νίκος Τζημογιάννης, ο πρώην προπονητής των Λευκαδίων Μπάμπης Πετρίδης, ο προπονητής της σχολής Σιαφαρίκα Γερμανός Σιαφαρίκας, καθώς και άλλα στελέχη του ποδοσφαίρου.

Το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας, καθώς και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, ο οποίος στα κομμάτια της βασιλόπιτας εκπροσώπησε τον δήμο Βέροιας (ΔΕΥΑΒ). Ο πάτερ Ιωάννης ήταν ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης.

Τέλος να σημειωθεί πως σημαντικοί άνθρωποι της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, τίμησαν την εκδήλωση. Ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας, καθώς και ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης που δεν παρέλειψε να θυμίσει το παρελθόν του ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής!

4 σχόλια:

  1. Άστο ρε μόνο πολλά κιλά έχω τρομάξει με τα τοσα κιλά μπάλα π μαζεύτηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή μην τους πιασει το μικτο για υπέρβαρο ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tosa kila dithen kithen k kala mpala gia ta xorafia empodia se paidia me talento poy den ta exoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O diamatis ti dulia exi mw to antikimeno? Aftos den ine asxetos me to topi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ