Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πιστοφίδης Κατασκευαστική: Oλοκληρωμένη παρέμβαση ενεργειακής θωράκισης οικοδομής

Κατασκευή θερμοπρόσοψης, Κέλυφος Θερμομόνωση στο πλαίσιο του προγράμματος "Εξοικονομώ"
Τα τελευταία χρόνια τα στελέχη της εταιρείας μας έχουν ασχοληθεί και με τα 4 προγράμματα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» με ποσοστά επιτυχίας που ξεπερνούν το 90%. Ταυτόχρονα, η "Πιστοφίδης Κατασκευαστική" υλοποιεί τα έργα με σύγχρονα, πιστοποιημένα υλικά, έχοντας παραδώσει άνω των 100 πλήρως αποπερατωμένων κατοικιών στους ιδιοκτήτες τους.



Το παρακάτω βίντεο αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα των παραδοτέων της εταιρείας "Πιστοφίδης Κατασκευαστική". Πρόκειται για ολοκληρωμένη παρέμβαση σε 5 διαμερίσματα οικοδομής στη Βέροια, όπου μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος "Εξοικονομώ", υλοποιήθηκε η κατασκευή της θερμοπρόσοψης και εγκαταστάθηκε το σύστημα θερμομόνωσης "Κέλυφος".



Εάν είστε δικαιούχος του προγράμματος, ενδιαφέρεστε για τον επόμενο κύκλο ή για το πρόγραμμα Ανακαινίσεων με επιδότηση 20.000 ευρώ, επικοινωνήστε μαζί μας!

Ιουστινιανού 2, Βέροια 
2331020656

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ