Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πασίγνωστη Μακροχωρίτισσα σκέφτεται να μπει στο «Onlyfans» - Θα κάνει γυμνό;

H Έλενα Κρεμλίδου φιλοξένησε τον Διονύση Ατζαράκη στην εκπομπή της Truth or Drink και μίλησαν για πολλά και διάφορα. Η content creator και influencer, σε ερώτηση για το αν θα έφτιαχνε λογαριασμό στο Onlyfans, αποκάλυψε: 

«Το συζητάω πάρα πολύ, αλλά όχι γυμνό. Το κάνω ήδη στο Instagram τζάμπα, γιατί όχι και να πληρώνομαι. Είναι… ρετσινιά το Onlyfans. Θα ανεβάζω καινούργιες φωτογραφίσεις. Δεν ξέρω, το σκέφτομαι πολύ, αφού το έκανα για το Playboy και χωρίς να πληρωθώ».

Η Έλενα Κρεμλίδου επίσης αποκάλυψε πως μετά από δύο μήνες στο Survivor επέστρεψε με προβλήματα υγείας και ψυχολογικά και ότι τώρα είναι θετική να πάει στον Άγιο Δομίνικο, μόνο γιατί τα λεφτά είναι πολύ καλά!

3 σχόλια:

  1. μπανιστήρι το [banistíri] : (οικ.) το να παρακολουθεί κάποιος, συνήθ. απαρατήρητος, πράξεις ή γενικά θέαμα που του προκαλεί σεξουαλικό ενδιαφέρον: Πήγε στη θάλασσα όχι για να κολυμπήσει αλλά για να κάνει ~.
    [μπανισ- (μπανίζω) -τήρι]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φάτα μας όλα μωρή Μαριπωσελένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι δημοσιογραφία!!!!! γατάκια έ γατάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ