Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το βιβλίο «ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ: Μία ιστορία ζωής δίπλα στην εξάρτηση» παρουσιάστηκε στη Βέροια

Το βιβλίο της «ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ: μία ιστορία ζωής δίπλα στην εξάρτηση» της Μαρίας Μαυρικάκη, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου 2023 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας.

Στο μικρό και αφηγηματικό βιβλίο παρουσιάζεται, μέσα από επτά φωνές, η ζωή δίπλα στην εξάρτηση και τα συναισθήματα που προκαλεί στους γύρω του ο εξαρτιομανής γιος, ο αδερφός, ο φίλος, ο σύντροφος, ο εραστής που εξαρτάται. Ηχεί όμως και η δική του φωνή.

Παρών στη παρουσίαση και ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ενώ στην εκδήλωση βρέθηκε και ο πρώην αρχηγός της ΠΑΕ Βέροιας Στέλιος Μαραγκός.

Κατά σειρά τον λόγο πήραν η Χριστίνα Τσολάκη, ψυχοπαιδαγωγός, επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης Ημαθίας, ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας Δήμου Βέροιας και φυσικά η συγγραφέας, Μαρία Μαυρικάκη.

Προς το κοινό απευθύνθηκε ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος μέσα από τα προσωπικά του βιώματα θέλησε να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές για την αντιμετώπιση ενός εξαρτημένου ατόμου.

Ακολούθησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ομιλητών και παρευρισκόμενων.

Δείτε φωτογραφίες:

































2 σχόλια:

  1. Αυτοί που είναι μέσα σε στο πρόβλημα του εθισμού, δεν θέλουν βιβλία και συμβουλευτικά γραφεια, με εναν υπάλληλο, εναν υπολογιστή, ενα τηλέφωνο και ένα aircondition.

    ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ,ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ.

    Ο κ. Μπουταρης είχε τα φράγκα να πάει ελβετια.

    Ημείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ