Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για το Cyber Bullying συζήτησαν στη Βιβλιοθήκη - Ομιλητής ο δικηγόρος Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ψηφιακή κοινότητα: Η έκθεση του εφήβου σε κοινή θέα», διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου 2023 στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας το 5ο Γυμνάσιο Βέροιας.


Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος, Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ποινικό Δίκαιο (ΑΠΘ) και στο Δίκαιο και Πληροφορική (ΠΑΜΑΚ), ο οποίος ανέπτυξε τα θέματα:

• Προκλήσεις σε σχέση με τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων
• Cyber Bullying
• Το δικαίωμα στη λήθη


Την εκδήλωση χαιρέτισαν η υποδιευθύντρια και ο Διευθυντής του 5ου Γυμνασίου Βέροιας, Δέσπινα Καρυπίδου και Χρήστος Πούλος, ενώ παραβρέθηκαν μεταλύ άλλων, εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας και δικηγόροι, καθώς και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Στέργιος Σουροβίκης.

Δείτε φωτογραφίες:




















1 σχόλιο:

  1. Η ομιλία ήταν ενδιαφέρουσα αλλά θα μπορούσε η διεύθυνση του σχολείου να είχε κάνει καλύτερη οργάνωση καθώς παρατηρήθηκαν πολλά οργανωτικά κενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ