Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολυμπία Αποστόλου: «Στόχος μας η έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία»


«Είμαστε μια δυνατή ομάδα - Πάμε όλοι μαζί για να πετύχουμε την μεγάλη ανατροπή»

Δυνατά έχει ξεκινήσει τον προεκλογικό της αγώνα η Ολυμπία Αποστόλου. Η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου κινείται με ταχείς ρυθμούς και «οργώνει» το νομό Ημαθίας. Έχει καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου και να θεωρείται από τα δυνατά «χαρτιά» του Νίκου Ανδρουλάκη.


Η ίδια, το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου ήταν παρούσα στην κοπή πίτας του ΠΑΣΟΚ στην Ελιά. Στην πολιτική ομιλία της ανέφερε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενη, περήφανη και αισιόδοξη. Είμαστε μια δυνατή ομάδα που εκφράζουμε διαφορετικές γενιές. Συστρατευτήκαμε στον αγώνα του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη, για να πετύχουμε την δημοκρατική ανατροπή. 

Πάντα με τις αρχές της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας, αλλά και τις παραδόσεις της Δημοκρατικής Παράταξης. Στόχος μας είναι η έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, την οποία και θα κρατήσουμε όσες κάλπες κι αν στήσει ο κ. Μητσοτάκης. Πάμε όλοι μαζί μπροστά και η έδρα αυτή που θα βγάλουμε, θα είναι το εφαλτήριο για να πετύχουμε την μεγάλη ανατροπή».

3 σχόλια:

  1. Στόχος του απλού Ημαθιωτη ΠΑΣΟΚΣΗ είναι, να αποδειχθεί η αθωότητα της συντρόφου Εύας Καιλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος κάνεις.
      Στόχος είναι να καταλάβει όλος ο κόσμος σε Ελλάδα και ΕΕ ότι σε μια πραγματική υπόθεση αναζήτησης από την ΕΕ ενέργειας (αέριο) από το Κατάρ & το Μαρόκο στήθηκε ένα σενάριο έκθεσης - διαφθοράς - χρηματισμού ΜΟΝΟ Σοσιαλιστών Ευρωβουλευτών ! ! ! (αν και μειοψηφία στο Ευρωκοινοβούλιο, άρα δεν θα μπορούσαν να επηρεάσουν δραστικά τις αποφάσεις του), με πραγματικό δυστυχώς χρηματισμό κάποιων και με σκοπό, αφενός να χαλάσει η προσπάθεια ανεύρεσης αερίου από το Κατάρ & το Μαρόκο για την ΕΕ ώστε να παραμείνει η ΗΠΑ ο μοναδικός προμηθευτής αερίου της ΕΕ, με ότι αυτό συνεπάγεται ως έλεγχος της ΕΕ και αφετέρου η έκθεση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην κοινή γνώμη ώστε να αποδυναμωθούν εκλογικά και αντιπροσωπευτικά στο ευρωκοινοβούλιο.
      Η κάθε Εύα είναι αδιάφορη όσο είναι μπλεγμένη στο θέμα αυτό.
      Το θέμα είναι να καταλάβει ο κόσμος την επιχείρηση πλήρους ελέγχου της ΕΕ από τις ΗΠΑ.

      Διαγραφή
  2. Αποστολου γερα ..οικογενειακο χαρισμα...αμφιβαλλει κανεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ