Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι μαθητές του 4ου ΓΕΛ Πρωταθλητές Βέροιας

Σε ένα παιχνίδι που οι καιρικές συνθήκες θύμιζαν καλοκαίρι, το 4ο ΓΕΛ Βέροιας θριάμβευσε με αντίπαλο το 5ο ΓΕΛ για τον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος Βέροιας. Το γήπεδο του Διαβατού “φόρεσε τα καλά του” και ετοιμάστηκε να υποδεχτεί τα δύο σχολεία για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Βέροιας. 

Οι εγκαταστάσεις ήταν έτοιμες να φιλοξενήσουν πλήθος μαθητών, γονέων και καθηγητών που θέλησαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, ωστόσο αυτό διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών (ναι σε σχολικό αγώνα) λόγω των χθεσινών επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα (το οποίο συνηθίζεται να επισκιάζεται στην Ελλάδα) οι μαθητές του 4ου ΓΕΛ Βέροιας ήταν οι μεγάλοι νικητές και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν το αντίστοιχο σχολείο της Αλεξάνδρειας για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Ημαθία.

Η νίκη κρίθηκε ξεκάθαρα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες μπήκανε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1, ωστόσο σε δεύτερο 35λεπτο οι ποδοσφαιριστές του 4ου ΓΕΛ πέτυχαν τρία τέρματα και έφτασαν στη μεγάλη νίκη με 4-1.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

5ο ΓΕΛ Βέροιας: ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ, ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΑΠΟΥΡΤΙΔΗΣ, ΚΑΦΤΗΡΑΝΗΣ, ΚΕΤΟΓΛΟΥ, ΚΟΥΠΙΔΗΣ, ΛΑΦΑΡΑΣ, ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ, ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥΡΛΙΔΑΣ Α.

ΠΟΥΡΛΙΔΑΣ Χ., ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ, ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ.

4ο ΓΕΛ Βέροιας: ΝΟΥΡΗΣ, ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΤΣΙΛΗΣ, ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ, ΒΥΖΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΣΑΝΤΑΣ, ΓΟΓΟΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ

ΟΡΓΙΑΝΕΛΗΣ, ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΒΑΡΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ, ΦΥΚΑΤΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση εδώ

1 σχόλιο:

  1. Σ έναν αγώνα που έπρεπε να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου για μια ακόμη φορά τα καταφέραμε!Εμεις πάντως οι γυμναστές και τα παιδιά αγκαλιασμένοι μπήκαμε αγκαλιασμένοι τελειώσαμε.Νομίζω στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα παντού!ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 4ουΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ