Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με χορό, κέφι και τραγούδι έκοψε την πίτα του το ΚΑΠΑ

Τι δήλωσε η διευθύντρια Αθανασία Γιαμουστάρη
Με παραδοσιακό γλέντι έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης Αθλητισμού, Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής του δήμου Βέροιας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πιτσαρία «Papagallo».

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Λάζαρος Ασλανίδης, ο Πρόεδρος ΚΑΠΑ Θανάσης Δέλλας, ο πρώην πρόεδρος του ΚΑΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος κ.α.

Τον κόσμο καλωσόρισε η διευθύντρια του ΚΑΠΑ Αθανασία Γιαμουστάρη, η οποία ευχήθηκε χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία! Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: 

«Βαρύ το τιμόνι της διοίκησης. Η επιλογή της «ρότας» ενέχει ατομική ευθύνη και συνειδησιακό κόστος! Εμείς όμως, όλο το πλήρωμα, με όπλο μας την ενσυναίσθηση (ο άνθρωπος να νιώθει τον πόνο του άλλου), γεμίζουμε τα αμπάρια με αγάπη, πίστη, ελπίδα, αισιοδοξία, φιλότιμο, δυναμώνοντας έτσι το καράβι μας, ν' αντέχει στα ταξίδια του, ξεφεύγοντας από συμπληγάδες και υφάλους! Καλή και δημιουργική χρονιά να έχουμε με υγεία και πνεύμα αληλλεγγύης και συνεργασίας».

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ