Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μας τα χάλασε ο αέρας! Δεν πέταξαν οι χαρταετοί στο Φράγμα

Στο Φράγμα του Αλιάκμονα βρέθηκαν το πρωί της Καθαράς Δευτέρας μικροί και μεγάλοι για να πετάξουν όσο πιο ψηλά μπορούσαν τον χαρταετό, και να τηρήσουν το γνωστό έθιμο.

Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά, τα οποία έβαζαν… κόντρες μεταξύ τους, για το πόσο ψηλά θα πάει ο κάθε χαρταετός. Τα παιδιά μαζεμένα έπαιζαν και έτρεχαν από την μια μεριά στην άλλη, προσπαθώντας να πετάξουν τον χαρταετό τους ψηλότερα από τους φίλους τους.


Πλανόδιοι πωλητές βρέθηκαν σε αρκετά σημεία της Πιερίων και στο δρόμο προς την Αγία Βαρβάρα, όπου ο κόσμος μπορούσε να αγοράσει χαρταετό. Μάλιστα, υπήρχαν πολύχρωμοι χαρταετοί, αλλά κυρίως στα χρώματα των ομάδων ποδοσφαίρου.

Δυστυχώς όμως, ο καιρός δεν μας έκανε το χατήρι. Στην περιοχή υπήρχε ελάχιστος αέρας, με αποτέλεσμα οι Χαρταετοί να μείνουν καθηλωμένοι στην Γη. Μάταια προσπαθούσε ο κόσμος να τους σηκώσει ψηλά, αφού δεν υπήρχε μποφόρ ούτε για δείγμα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ