Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το λάθος του Αλαφούζου και ο Μαρινάκης με τους 47 παίκτες - Που είσαι ρε Σαββίδη; Μην το κάνεις αυτό ρε «Τίγρη»

Kataskopos speaking

Εγώ είμαι αυτός που έλεγα από το Σεπτέμβριο πως το πρωτάθλημα φέτος είναι του Παναθηναϊκού, λόγω της πολιτικής κατάστασης, λόγω του ΣΚΑΪ που στήριξε τη ΝΔ, λόγω του πλήρωμα του χρόνου, λόγω της ανυπαρξίας των υπολοίπων, λόγω, λόγω, λόγω... Ήρθε όμως το Μουντιάλ που έκοψε την φόρα του Βάζελου, ήρθε ο τραυματισμός του Αϊτόρ, η τσιγγουνιά του Αλαφούζου να κάνει μεταγραφές τον Ιανουαρίου, με τον Τίγρη να εκμεταλλεύεται την κατάσταση και να παίρνει κεφάλι στην κούρσα. 

Το νέο γήπεδο στη Φιλαδέλφεια έχει δώσει φτερά στην ΑΕΚ. Είναι πλέον το μεγάλο φαβορί ακόμα και για το ντάμπλ. Θυμηθείτε τι έκανε ο Σαββίδης όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2019. Περίμενε την αποστολή έξω από το γήπεδο. Μοίραζε πριμ στα αποδυτήρια. Πήγαινε στο ξενοδοχείο να δει τους παίκτες την προηγούμενη ημέρα. Τους πήγαινε μπουζούκια και χαλούσε 30.000 ευρώ σε λουλούδια στην Πάολα. Με λίγα λόγια... ήταν καυλωμένος! 

Όλα αυτά τα κάνει τώρα ο Μελισσανίδης. Το αφεντικό της Ένωσης, θα κάνει τα πάντα για να βγει πρώτος! Αυτό βέβαια με τα δοκάρια και την μεζούρα, κάπου εκτέθηκε. Αν πάρει το ματς στα χαρτιά, θα τον σημαδέψει για πάντα. Μην το κάνει αυτό ρε «Τίγρη» είναι λάθος. Πήγαινε στο Περιστέρι ρίξε τρίμπαλο και θα είσαι ο πρώτος μάγκας!

Για τον Μαρινάκη τι να πω; 47 παίκτες έχουν παίξει στο φετινό ρόστερ. Αυτοί δεν πρόλαβαν καν να γνωριστούν. Ούτε τα ονόματά τους δεν γνωρίζουν μεταξύ τους. Η ομάδα θέλει άλλον προπονητή (ο Μίτσελ δεν μπορεί να ηγηθεί της νέας εποχής) και κυρίως χρειάζεται ποιοτικούς παίκτες. Αυτούς που έχει τώρα είναι καλοί για Ατρόμητο και Τρίπολη, όχι για Ολυμπιακό. 

Όσον αφορά τον Καρυπίδη. Αρειανοί θυμηθείτε που ήσασταν πριν από 6 χρόνια. Στα χωράφια της Γ' Εθνικής και αντιμετωπίζατε τον Εθνικό Γαζώρου. Αυτός ο άνθρωπος με τα στραβά και τα καλά του, με τις αστοχίες και τα λάθη του, σας έχει φέρει στο big-5 του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει προς το πρόσωπό του. Γουστάρει την ομάδα και είναι κοντά στον σύλλογο. Κάποια στιγμή θα έρθει και το κύπελλο. Θέλει υπομονή και χρόνο! 

Τέλος ο Σαββίδης είναι για τρίτη χρονιά «εξαφανισμένος»! Το πάει «λάου-λάου» το έργο. Θέλει να δει και τι θα γίνει με τις εκλογές. Μίλησε για αυτάρκεια και το βλέπουμε πλέον στην πράξη. Θα πουλήσει καμιά 20 εκατομμύρια τον Κωνσταντέλια, 10 τον Κουλιεράκη και άλλα 5 τον Λύρατζη. Αμέσως-αμέσως έβγαλε τρεις χρονιές στον ΠΑΟΚ, χωρίς να χρειαστεί να βάλει από την τσέπη του «ζεστό» χρήμα. Θα πάρει κάνα κύπελλο, θα είναι ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα κι όλα καλά με τον Ρουμάνο τεχνικό, να είναι αυτός που κρατάει το τιμόνι της ομάδας. Μην ξεχνάτε πως έχει και έναν πόλεμο στην πλάτη του και πρέπει να είναι προσεκτικός με τα κεφάλαιά του σ' όλες αυτές τις χώρες. Μεταξύ μας και εγώ στην θέση του το ίδιο θα έκανα. Δεν είναι καιρός για τρέλες και προκλήσεις...

2 σχόλια:

  1. Αυτό με την μεζούρα και ότι πήρε τηλέφωνο ο Σπανός για να παίξουν και ο Μελισσανίδης του απάντησε ότι πάει για τριμπαλο, αυτά γίνονται στην κατά τα άλλα όμορφα καλός καμωμένη σούπερ λιγκ 1 όπως μας λέει ο κύριος Μαρινάκης καί ΣΙΑ, αυτοί είναι οι εγκληματική οργάνωση και όχι η σούπερ λιγκ 2 που τους κλέβουν τα χρήματα που δικαιούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Αμπράμοβιτς τον καθάρισαν σε χρόνο dt από τον Τσέλσι. Τον άλλον που ήταν βουλευτής στη Ρωσική Δούμα, πότε θα του δείξουν την έξοδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ