Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξέσπασε ο Διαμάντης: «Ο Αυγενάκης ας μου δώσει νούμερο για τον Κορυδαλλό - Είναι ντροπή για τον Μαρινάκη»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια, Στέργιος Διαμάντης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και ήταν καυστικός αναφερόμενος στις επιπτώσεις που θα έχει η
απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη να κόψει τα χρήματα από την φορολόγηση του στοιχήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Βάζω εγώ το ερώτημα είμαστε εμείς στοιχηματζήδες; Εάν έχει ο κ. Αυγενάκης τα όποια στοιχεία εγώ θα πήγαινα στον εισαγγελέα. Το να ρίχνεις λάσπη και να παίρνει η μπάλα όλες τις ομάδες δεν είναι σωστό. Πάω στον εισαγγελέα και οι υπεύθυνοι κάθονται στο σκαμνί, δεν μπορούν να διασύρονται παράγοντες και μία ολόκληρη κατηγορία”, είπε αρχικά και πρόσθεσε:

Κάναμε μία επιτροπή για να σώσουμε τη Βέροια και βάσει του προγραμματισμού μας μέχρι τον Ιανουάριο έχουμε βάλει 450.000 και περιμέναμε να έρθουν τα χρήματα από την ΕΡΤ και τη φορολόγηση του στοιχήματος για να είμαστε ίσα βάρκα, ίσα πανιά. Εγώ είμαι ρομαντικός που μπήκα μπροστά για να σώσω την Βέροια. Δεν είμαι εργοστασιάρχης, έχω τέσσερα παιδιά και δύο εγγόνια, αφού αναιρεί ο Αυγενάκης αυτά που είπε ας μου δώσει νούμερο για τον Κορυδαλλό. Δεν έχω να πληρώσω το ΙΚΑ. Προσπαθούμε να κρατήσουμε τους παίκτες, έχουν οικογένειες και πρέπει να πληρωθούν. Πως θα ανταποκριθούμε;”.

Υπογράμμισε ότι: “Αυτός την έκανε την κατηγορία. Είμαι από τους τελευταίους ρομαντικούς, έχω δει παράγοντες που ήταν τεράστιες προσωπικότητες. Ποτέ το ποδόσφαιρο δεν είχε φτάσει τόσο χαμηλά. Το παράπονό μου σαν βορειοελλαδίτης είναι ότι ΠΑΟΚ και Άρης έπρεπε να μπουν μπροστά και να στηρίξουν τις ομάδες της Β. Ελλάδας. Πέρσι βγήκαμε τρεις φορές πρωταθλητές και δεν ανεβήκαμε. Και βγήκε ο Λεβαδειακός. Ας το κάνουν πρωτάθλημα της Αττικής.

Είναι ντροπή για τον Μαρινάκη. Ο αείμνηστος πατέρας του ήταν ρομαντικός παράγοντας, μπορεί να ήταν Ολυμπιακός δεν με νοιάζει. Ο Μελισσανίδης πρέπει να θυμηθεί από που ξεκίνησε, από τον Ιωνικό. Να μην το κάνουν το ποδόσφαιρο τόσο επαγγελματικό. Τόσο ανάγκη έχουν αυτοί αν χάσουν 100.000 ευρώ. Πώς θα βγάλουμε παίκτες από τις εθνικές ομάδες; Είναι πολλά. Θέλουμε τα χρήματα, δεν μας κάνει χάρη κανένας υπουργός. Προέρχομαι από το χάντμπολ. Δεν μπορεί ένα σωματείο εκεί να παίρνει 75.000 και εμείς να παίρνουμε 55.000″.

12 σχόλια:

  1. Η Βεροια ειναι απο τις ελαχιστες ομαδες της κατηγοριας που πληρωνει. Καταφερατε να μαζεψετε χρηματα και ειναι οι παιχτες τακτοποιημενοι.Κοιταξτε να τα βρειτε μεταξυ σας να σωθει η χρονια. Οποιος δημιουργει προβληματα ας πηγαινει σπιτι του. Τερμα η λασπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανάστας. Αντίστας. Επίθες. Μπουμπουλίνος ο Ζαφείρς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαμαντη μην περιμενεις το τελος για να μιλησεις. Γιατι το τελος θα ειναι καταστροφικο και ουδεις θα ενδιαφέρεται για λεπτομερειες τοτε. Σωσε οτι προλαβαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ

      Διαγραφή
  5. Αδέρφια τα πράγματα είναι απλά.
    Ο κύριος που γκρινιάζει γιατί γκρινιάζει; Έβαλε λεφτά;
    Ξέρει από διοίκηση ΠΑΕ;
    Ζητά χρήματα για να διοικήσει και να πάρει ψήφους.
    Ο κύριος που δεν του τα δίνει (Υπουργός κλπ) χρειάζεται τα χρήματα για να πάρει ψήφους (έρχονται εκλογές και η κυβέρνηση θα δώσει παροχές στους πολίτες για να ξαναβγεί).
    Από πού θα κόψει χρήματα; Από τον Μαρινάκη τον Σαββίδη ή το Μελισσανίδη ; Προφανώς από κανέναν από τη μεγάλη κατηγορία. Άρα θα κόψει από τη μικρή κατηγορία (τους ανίδεους τους κακομοίρηδες). Άρα κόβει από αυτούς ρίχνει τα λεφτά στις εκλογές βγαίνει πάλι κυβέρνηση και αφήνει τους άλλους να μην μπορούν να πληρώσουν ούτε το ρεύμα τους. Έτσι οι τελευταίοι χάνουν τους ψήφους που σκόπευαν να πάρουν και οι χρηματοδότες τους τα λεφτά τους.
    Και ζήσαν οι Υπουργοί καλά, εμείς καλύτερα και οι διοικήσεις των ομαδούλων χειρότερα.
    Έτσι τελειώνει το παραμύθι.
    Ελπίζω να το καταλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικό.
      Δεν το είχα σκεφτεί.

      Διαγραφή
    2. Θέλει τα χρήματα γιατί είναι πρόεδρος της ομάδας καιβαζει σε όλα την υπογραφή του.... Οπότε εάν γίνει κάτι αυτόν χώνουν μέσα... Γκεγκε???.

      Διαγραφή
  6. O kirios pu griniazi ine kati? Apla rotao?! Malon k aftos ine enas san olous tus alus pu olo ftene oi aloi ala pote o idios.ke to stilaki tu ine afto tu disekatomiriouxou pu apaxionh ta panta k to pezi cowboy. A re basilisa se kanane xorioudaki oi asxetoi. O monos pu exi idea eki mesa ine gioths tsaluxidis. Kirios k gnostis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τζαμπα γινομαστε όλοι πρόεδροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άχρηστοι Βεροιωτάδες για τ΄ανάθεμα είστε, γκρίνια και μιζέρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχρηστοι είναι οι Βεροιωτάδες που διαμαρτύρονται ή αυτοί τόσα χρόνια παιδεύουν την ομάδα;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ