Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κάτι πρωτοποριακό ήρθε στη Βέροια: Το κρεοπωλείο «Καδόγλου Family» μας ψήνει το κρέας με 3€ το κιλό!


• Προσφορά γνωριμίας: 1 kg νωπό κοτόπουλο (4€) + 3€ ψηστικά ⇒ 7€
• Τηλ. παραγγελιών: 2331022865 (Ωράριο κρεοπωλείου)

Το «Καδόγλου Family» το κρεοπωλείο που από το 1979 φέρνει ό,τι πιο νόστιμο και εκλεκτό για το τραπέζι μας, πλέον μας προσφέρει τα κρέατά του και ψημένα! 

Από την Πέμπτη 2 Μαρτίου, το κρεοπωλείο «Καδόγλου Family» στη Βενιζέλου 35, ανοίγει και κουζίνα ακριβώς στην απένταντι γωνία, στο μαγειρίο «Σπιτικόν» (Βενιζέλου 44), όπου καθημερινά, σε ώρες λειτουργίας του κρεοπωλείου (και το μεσημέρι), θα ψήνει στη σχάρα ή στον φούρνο τα κρέατα που θα επιλέξετε. 

Παραγγέλνετε από το κρεοπωλείο - Παραλαμβάνετε από απέναντι 

Θέλετε να απολαύσετε τα εκλεκτά ολόφρεσκα κρέατα με την σφραγίδα του κρεοπωλείου «Καδόγλου Family», αρνί, πρόβατο, μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, πανσέτες, σουβλάκια, μπιφτέκια κτλ αλλά και τηγανιές, ψημένα με την γνώση και την μαεστρία που διακρίνει έναν καλό κρεοπώλη;




Με ένα τηλέφωνο στο 2331022865, επιλέξτε το κρέας που επιθυμείτε από την μεγάλη ποικιλία ντόπιων, δικών του κρεάτων και το κρεοπωλείο «Καδόγλου Family» θα σας τα ψήσει με 3€ το κιλό για να τα πάρετε έτοιμα, την ώρα που επιθυμείτε.
Είτε για να τα παραλάβετε απέναντι από το κρεοπωλείο «Καδόγλου Family», από το «Σπιτικόν» είτε να σας τα φέρει διανομέας στο σπίτι σας.

Διατίθενται σαν συνοδευτικό και πατάτες τηγανιτές.

Προσφορά γνωριμίας

Για να γνωρίσετε την νέα υπηρεσία του κρεοπωλείου «Καδόγλου Family» και να δοκιμάσετε και την τέχνη του ψησίματος, μπορείτε να επιλέξετε και την προσφορά γνωριμίας:

1 kg νωπό κοτόπουλο (4€) + 3€ ψηστικά ⇒ 7€




Απολαύσετε τα εκλεκτά κρέατα ψημένα όπως σας αρέσουν, στο σπίτι σας. Εσείς απλά στρώστε το τραπέζι!

Κρεοπωλείο «Καδόγλου Family»
Βενιζέλου 35, Βέροια
Τηλ. παραγγελιών: 2331022865
Ωράριο παραγγελιών και υπηρεσίας ψησίματος: Ωράριο κρεοπωλείου











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ