Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε επετειακό κλίμα η κοπή πίτας της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας


Πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία του Συλλόγου στο Δημαρχείο Μακροχωρίου, η κοπή βασιλόπιτας της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας. Φέτος, ο χαρακτήρας της εκδήλωσης ήταν επετειακός, αφού η Λέσχη συμπληρώνει 50 χρόνια από την ίδρυσή της.

Τα μέλη της συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής για την ετήσια τακτική γενική συνέλευση και την κοπή της βασιλόπιτας για το έτος 2023.


Η συγκέντρωση ξεκίνησε με τον οικονομικό απολογισμό του προηγούμενου έτους και τον προϋπολογισμό του επόμενου, ενώ ακολούθησε συζήτηση για το τι έχει επιτευχθεί και τι πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Σειρά είχε η τήρηση του εθίμου, με τον πρόεδρο της Λέσχης Γιώργο Λαζό να κόβει την Βασιλόπιτα. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μέλη και φίλοι της Λέσχης, καθώς και εκπρόσωποι των πολιτικών αρχών, όπως ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό, οι αντιδήμαρχοι Τουρισμού και Τεχνικών, Λάζαρος Ασλανίδης και Αλέξανδρος Τσαχουρίδης αντίστοιχα, ο πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ και ΠΑΕ Βέροια Στέργιος Διαμάντης.


Εκτός από την κεντρική βασιλόπιτα, μοιράστηκαν ατομικά κομμάτια σε κάθε παρευρισκόμενο. Το κομμάτι που εκπροσωπούσε τους αγωνιζόμενους ήταν αυτό που περιείχε το φλουρί, ενώ στα ατομικά πιτάκια τυχερός ήταν ένας νεαρός φίλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού.


Στο τέλος, τιμήθηκε ο Ιωάννης Τσιγκίνας για την παρουσία του στον Σύλλογο και τα 50 χρόνια ύπαρξής του.

Δείτε φωτογραφίες:

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ