Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καθαρή Δευτέρα: 100% η πληρότητα των ξενοδοχείων στην Ημαθία

Με γεμάτα τα ξενοδοχεία θα γιορτάσουν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας οι περιοχές της Βορείου Ελλάδος που φημίζονται για το
καρναβάλι τους. Ημαθία, Κοζάνη και Ξάνθη έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες, με χιλιάδες κόσμου να αναμένεται να κατακλύσουν τις περιοχές αυτές της Βορείου Ελλάδος.

100% η πληρότητα στην Ημαθία

Ο Δημήτρης Μάντσιος, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας, σημείωσε στο TheOpinion.gr ότι η περιοχή του έχει μια πληρότητα της τάξης του 100%.

“Η περιοχή μας και ιδίως η Νάουσα έχουν την τιμητική τους τέτοια περίοδο. Έχουμε μια πληρότητα που αγγίζει το 100% σε όλο το νομό”, πρόσθεσε.

Μιλώντας για αυτή την περίοδο, ο κ. Μάντσιος υποστήριξε ότι “την περιμέναμε πολύ καιρό. Μπορεί να μην έχουμε λουκέτα στα ξενοδοχεία μας, αλλά αυτή η εποχή θα φέρει αύξηση της ρευστότητας στα ταμεία μας”.

Σε Κοζάνη και Καστοριά θα αγγίξει το 100%

“Ο νομός Κοζάνης έχει πληρότητα στο 90%, αλλά και οι διπλανοί νόμοι είναι σε εξίσου καλή κατάσταση”, σημειώνει στο TheOpinion.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κοζάνης, Ιάκωβος Παντελίδης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η πληρότητα των ξενοδοχείων τόσο σε Κοζάνη όσο και στην Καστοριά θα αγγίξει έως και το 100%.

Αναφερόμενος στην ενεργειακή κρίση, υπογράμμισε ότι το 5% των ξενοδοχείων της Δυτικής Μακεδονίας έχουν κλείσει τα τελευταία χρόνια, μην αντέχοντας το δυσβάσταχτο ενεργειακό κόστος.

Η καρδιά του καρναβαλιού “χτυπάει” στην Ξάνθη

Η μεγαλύτερη γιορτή του καρναβαλιού στην Βόρεια Ελλάδα θα λάβει χώρα στην Ξάνθη. Για τη μεγάλη παρέλαση της θρακικής πόλης, μίλησε ο δήμαρχος της περιοχής, Εμμανουήλ Τσέπελης.

“Την περασμένη Κυριακή είχαμε 7.000 μαθητές στην καρναβαλική μαθητική παρέλαση. Τα ξενοδοχεία μας είναι γεμάτα, όπως γεμάτα είναι τα ξενοδοχεία της Κεραμωτής (σ.σ Καβάλα) και της Κομοτηνής”, ισχυρίζεται ο δήμαρχος της Ξάνθης.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, αναμένονται περί τα 150.000 κόσμου στην πόλη της Ξάνθης και 15.000 να λάβουν μέρος στο μεγάλο πολιτιστικό γεγονός.

“Ο κόσμος έχει περάσει τόσο δύσκολα τα τελευταία χρόνια, που χρειάζεται να ξενοιάσει να πάρει μια ανάσα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσέπελης.

Τέλος, ο δήμαρχος της Ξάνθης έκανε λόγο για ένα πολύ σημαντικό οικονομικό έσοδο που θα βοηθήσει την πόλη να “ανασάνει”.

1 σχόλιο:

  1. "Βεροιώτη" πάλι πέναλτι έκανες. Δεν είναι "καθαρή", αλλά "Καθαρά" Δευτέρα και μάλιστα όλη η εβδομάδα είναι "Καθαρά".
    Η Σαρακοστή ξεκινάει με την "Καθαρά" εβδομάδα και τελειώνει με την "Μεγάλη" εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ