Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατεδαφίζεται...


Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου 2023 οι εργασίες κατεδάφισης κτιρίου στα Τενεκετζίδικα της Βέροιας. Το κτίριο αυτό στην οδό Γ. Γουδή 17, που εκτιμάται ότι είναι παλαιότερο των 100 ετών, κρίθηκε επικίνδυνο και ετοιμόρροπο και αποφασίστηκε η κατεδάφισή του.

Σύμφωνα με την έκθεση αυτοψίας της αρμόδια επιτροπής, το εν λόγω κτίριο αποτελούσε πρόκτισμα μιας κύρια κατοικίας, η οποία βρίσκεται επίσης σε κατάσταση ετοιμορροπίας. Η τοιχοποιία του είχε μερικώς καταπέσει και παρουσίαζε σημαντική απόκλιση, ενώ και η στέγη έχει μερικώς καταπέσει εντός του οικήματος.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του Κώστα Γκόσκινου:







9 σχόλια:

  1. Επιτέλους....Τι περίμεναν τόσα χρόνια????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα αλλα που τα εχουν "φασκιωσει" και υπαρχουν στην Εισαγγελεια απο χρονια τωρα και δεν κουνιεται κανενας, ουτε ιδιοκτητες, ουτε Υπηρεσιες, ποιοι θα πληρωσουν τις ζημιες;;; Υπαρχει εισαγγελεας να ξεσκονισει τους φακελλους η ΟΧΙ;;; Μηπως θελετε αρμοδιοι εισαγγελεις να βαζετε τους γειτονες να μαλωνουν μεταξυ τους, να γινονται εξωδικα με μηδεν αποτελεσμα;;; Τοτε τι νοημα εχει οι αρμοδιες υπηρεσιες να τα στελνουν στην Εισαγγελεια;; Γνωριζω περιπτωση που ειναι απο το 2015 στην Εισαγγελεια...Θα τα δειτε η οταν θα γινει το ηπιο η σοβαρο συμβαν θα ενεργοποιειθειτε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ
    ΚΑΛΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΠΡΟΣ! ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ... ΡΙΞΤΑ ΟΛΑ!
    ΚΑΘΕ ΣΟΚΑΚΙ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΧΕΙ 1-2 ΕΤΟΙΜΌΡΡΟΠΑ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ!
    ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛ. ΚΟΜΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΤΛ ΣΟΥ ΤΑ..."ΨΕΛΝΟΥΜΕ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ βλέπω ένα κτίριο να κατεδαφίζεται , δεν μας είπαν τους ιδιοκτήτες και θα ήθελα ,μια σύντομη έρευνα ρε αδελφέ κλπ. , γιατί υπάρχει "ζόρι" να είσαι σε τέτοια κτίρια κληρονόμος , από κληρονόμο και και βάλε κληρονόμους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μόνο που ξέρουν οι υπηρεσίες είναι να ζητούν από τους ιδιοκτήτες να λαμβάνουν μέτρα , να κλείνουν δρόμους για αποφυγή ατυχήματος και τα ετοιμόρροπα να παραμένουν ετοιμόρροπα. ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ. Κανένας στις υπηρεσίες δεν βιάζετε. Χαλαρά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχε, αντιδήμαρχοι... Κοιτάξτε τι γίνεται στην Ιεραρχών. Εκεί για να περάσεις, και όχι μόνο εκεί, πρέπει να κάνεις το σταυρό σου. Το βράδυ πάλι, περνάνε με το φως του κινητού. Δεν υπάρχει φωτισμός. Και στην κεντρική πλατεία είναι καμένες λάμπες. Πρέπει να κάνουμε ένα ρεπορτάζ Βεροιώτη, για τα στραβά αυτής της όμορφης πόλης. Πλησιάζουν εκλογές , δήμαρχε, κάνε κάτι μήπως και μας βοηθήσεις στην απόφαση, για την επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 45χιλιαρικα κόστισε η κατεδάφιση μαζί με την χαρτουρα για τα διαδικαστικά. να χαρω εγώ κληρονομια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ