Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλτσάς: «Δεν ξέρω αν θα γυρίσω στην Ελλάδα»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ”Βασίλισσας του Βορρά” μίλησε στον Metropolis 95,5 και αποκάλυψε τα σχέδιά του. Ο επιθετικός από τη Βέροια Νίκος Καλτσάς, φιλοξενήθηκε χθες Τρίτη στην εκπομπή ”3ο Ημίχρονο” με τους Κώστα Πετρωτό, Βασίλη Βλαχόπουλο, Βασίλη Μάστορα και Τάνια Δήμου, σε τηλεφωνική συνέντευξη από την Κύπρο.

O εξτρέμ που έχει αγωνιστεί 145 φορές με τη φανέλα της αγαπημένης του Βέροιας, αλλά και των Παναθηναϊκού, Αστέρα Τρίπολης, Ανόρθωσης στην Κύπρο και Καρμιώτισσας τη φετινή περίοδο, μίλησε για όλα.

Καταρχάς να πούμε πως κλείνει αισίως περίπου τα 4 χρόνια από τότε που μετακόμισε στην Κύπρο, είπε πως τα πράγματα εκεί είναι καλά για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Σε ερώτηση που του απευθύνθηκε για το αν θα γυρνούσε στην ελληνική Superleague, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είπε: ”αν και υπάρχουν προτάσεις, αυτή τη στιγμή αγωνίζoμαι για την Καρμιώτισσα και δεν ξέρω αν θα γυρίσω στο τέλος της σεζόν ή σε κάποια άλλη φάση στη χώρα μας”.

Έπειτα η κουβέντα στράφηκε στο σεισμό και ο Καλτσάς ανέφερε ότι τον ένιωσαν και στη Μεγαλόνησο.

Επίσης αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Άρη, λέγοντας ότι: ”Δεν έχει απολύτως καμία σημασία αν ο παίκτης είναι 35, 36 ή 37 ετών, εφόσον είναι καλός αθλητής. Και ο Λάζαρος είναι αθλητής! Και καλός οικογενειάρχης, με τη γυναίκα του και τα παιδάκια του”.

Οι παραγωγοί της εκπομπής αναφέρθηκαν και στο γεγονός πως είναι όντως καλός αθλητής και μεγάλο ρόλο έχει παίξει η οικογένεια που έκανε από νεαρή ηλικία και το ότι δεν ξενυχτούσε και δεν έπινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ