Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι φταίει που πλημμύρισε η Μητροπόλεως; Η απάντηση της ΔΕΥΑΒ

Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) γίνεται γνωστό ότι την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα:15:50 ο Τεχνίτης υδραυλικός που είχε επιφυλακή δέχθηκε κλήση στο τηλέφωνο για βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης στην συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Βικέλα απέναντι από το Δημαρχείο.

16:15 το συνεργείο ήταν στο σημείο της βλάβης. Κάνοντας την πρώτη εκτίμηση διαπιστώνει ότι δεν κόπηκε μια απλή οικιακή παροχή, αλλά το δευτερεύον δίκτυο Φ90 της περιοχής. Η βλάβη χαρακτηρίζεται σημαντική και θα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα.

16:30 αρχίζει η διαδικασία κλεισίματος των νερών και αδειάσματος του δικτύου σε όλο το Εμπορικό Κέντρο και την γύρω περιοχή της Βέροιας, προκειμένου να αρχίζουν οι σχετικές εργασίες αποκατάστασης της βλάβης.

23:00 οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και το νερό σταδιακά αποκαθίσταται στους καταναλωτές της περιοχής.

Η βλάβη στο δίκτυο προήλθε από τις εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών της Τεχνικής Εταιρείας που τις εκτελεί στην περιοχή.

Στο σημείο της βλάβης βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της επιχείρησης κ. Στέργιος Διαμάντης, ο Γεν Δ/ντής της επιχείρησης κ. Θωμάς Αχτσης και ο Τεχνικός Δ/ντής κ. Δημήτρης Δάσκαλος.

Παρά την έκκληση για να μην τηλεφωνούν οι πολίτες, διότι δυσχεραίνουν το έργο των συνεργείων, το τηλέφωνο της επιφυλακής απάντησε σε 2.100 τηλεφωνήματα.

Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών για την ολιγόωρη αναστάτωση που υπέστησαν χωρίς να ευθύνεται η ίδια και ενημερώνει ότι θα εφαρμόσει τον κανονισμό της επιχείρησης για τη χρέωση της βλάβης.

14 σχόλια:

  1. Ποια η ευθύνη όμως της ΔΕΥΑΒ σε επικαιροποιημενους χάρτες του δικτύου ύδρευσης. Μήπως υπάρχει εκεί τεράστια ευθύνη; Και τι θα κάνετε για αυτό; Και ως υπηρεσία κοινής ωφέλειας έχετε την υποχρέωση της ενημέρωσης. Εν τέλει εμείς οι δημότες θα πληρώσουμε την ανικανότητα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού σου λένε θα πληρώσουν αυτοί που το έκαναν.

      Διαγραφή
    2. KI EMENA, ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ "ΡΑΝΤΕΒΟΥ" ΛΟΓΩ ΑΠΛΥΣΙΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ...

      Διαγραφή
    3. Να έβαζες άρωμα και να πήγαινες...

      Διαγραφή
    4. Στον (Ανώνυμος8 Φεβρουαρίου 2023 στις 7:18 μ.μ.)
      Και εσένα αυτός που φταίει για τη βλάβη.

      Διαγραφή
    5. μάλλον ρωτάς για να ρωτάς ατιμούλι

      Διαγραφή
  2. Γιατί δεν έχουν σχέδια των οδών,των οπτικών ινών,των αποχετεύσεων, γενικά σκάβουν στα ΤΥΦΛΑ και αν ως πολίτες δεν ενημέρωσεις τον καθένα που κάνει εργασίες στα συνεργεία αυτά είναι τα αποτελέσματα,και έτσι θα είναι στην πόλη της Βέροιας πάντα για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό να το πεις σε αυτόν που έσκαψε και έκανε τη ζημιά

      Διαγραφή
  3. Να χρεώσετε και τις παρουσίες στο σημείο της βλάβης του προέδρου και των διευθυντών γενικού & τεχνικού , επιβάλλετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παλι καλα που δεν τρυπησε σωληνας της αποχετευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τρυπούσε σωλήνας αποχέτευσης (από κάποια οικοδομή) θα ήταν πιο εύκολο και απλό διότι θα λέγανε στους ενοίκους να μην κάνουν χρήση στις τουαλέτες για λίγη ώρα και θα την διόρθωναν εύκολα. Οι κεντρική αγωγοί των αποχετεύσεων όμως βρίσκονται πολύ βαθιά στους δρόμους 2-2,5 μέτρα οπότε δεν σπάνε εύκολα, αλλά και να σπάσουν δεν βρωμίζουν την επιφάνια των δρόμων.
      Αντίθετα όταν σπάσει ένας μεσαίος αγωγός ύδρευσης Φ90 (δηλ 9 εκατοστά διάμετρος ! ! !) που είναι γεμάτος νερό δεν αδειάζει εύκολα από το νερό για να διορθωθεί άμεσα, για αυτό και η όποια καθυστέρηση.

      Διαγραφή
  5. Τέλος καλό όλα καλά αλλά να είμαστε καλά που όταν πέρασαν οι οπτικές ίνες και το φυσικό αέριο,ενημερωναμε τα συνεργεία που ήταν το κάθε σημείο έξω από το σπίτι μας, γιατί δεν είχαν ιδέα που βρίσκονται,τα νερά,το αποχετευτικο,τα τηλέφωνα, αναρμόδιοι οι υπεύθυνοι της Βέροιας. Γι'αυτό και πληρώνουμε τα δημοτικά τέλη, κοροϊδία σκέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόλις έμαθα οτι από λάθος της εταιρίας τηλεπικοινωνιών οι οπτικές ίνες θα περνάνε μέσα από τον αγωγό ύδρευσης Φ90. Για απλή πλοήγηση στο intenet θα ανοίγουμε τον νεροχύτη. Για donwload μεγάλων αρχείων την μπανιέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ