Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη το 1ο Δημοτικό Σχολείο

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας ευχαριστούν το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για την άψογη διοργάνωση του εορτασμού της Τσικνοπέμπτης στην αυλή του σχολείου μας. 

Η εθελοντική προσφορά τους σε κρέατα, σάντουιτς, χυμούς, η συμμετοχή τους στην προετοιμασία, στο ψήσιμο, στη μουσική επένδυση της εκδήλωσης, στην παρουσία ταχυδακτυλουργού που πρόσφερε στιγμές μαγείας στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες μας, συνετέλεσαν σε μια αξέχαστη Τσικνοπέμπτη που γέμισε κέφι και χαρά όλα τα παιδιά.







3 σχόλια:

  1. Και πότε έκαναν μάθημα ?
    όλη μέρα έχουν εκδρομές και δραστηριότητες.
    Ρωτάω το παιδί μου εδώ και μέρες τι μάθημα έχει, και τι εργασίες και μου λέει όλο .....σήμερα πήγαμε εκεί.....σήμερα κάναμε αυτό......σήμερα έλειπε η δασκάλα.....μάθημα τιποτα......αύριο έχουν επίσκεψη σε εκθεσιακό χώρο.....πάει και αυτή η εβδομάδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόκειται επισήμως περί εκπαιδευτικής ημιαργίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν 10 χρόνια αγορασα ένα τετράδιο Μουσικής για την μεγάλη μου κόρη όταν πήγαινέ δημοτικο και δεν το χρησιμοποίησε πότε Πριν 3 χρόνια το δίνω στη μικρότερη Φέτος τελειώνει το δημοτικο και δεν το έχουν ανοίξει καν Επίσης γιατί στις εκπαιδευτικές εκδρομές να πληρώνουν τα παιδιά είσοδο στα μουσεία Κρατικά ιδρύματα είναι καιεξαλλου τα παιδία δεν εργάζονται για να τα ζητούν χρήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ