Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά σε σπίτι στα Παπάκια


Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου 2023 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, έπειτα από κλήση που δέχθηκε για φωτιά σε διαμέρισμα στη Βέροια.

Συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 15:3ο το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης, όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου στην οδό Σμύρνης στην περιοχή Παπάκια. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, η φωτιά ξέσπασε στο παιδικό δωμάτιο του διαμερίσματος. Ευτυχώς και τα τρία άτομα της οικογένειας πρόλαβαν και βγήκαν σώοι από το σπίτι μόλις αντιλήφθηκαν την φωτιά και κάλεσαν την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε με δύο οχήματα και κατάφερε να σβήσει την φωτιά προτού αυτή επεκταθεί στο υπόλοιπο σπίτι και στους άλλος ορόφους της πολυκατοικίας.

Από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το παιδικό δωμάτιο, όπου και ξέσπασε η φωτιά, ενώ ο καπνός και η θερμότητα επηρέασε και τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

Δείτε φωτογραφίες:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ