Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλική ισοπαλία της Βέροιας κόντρα στον Μακεδονικό με 1-1

Εν αναμονή εξελίξεων με τη διακοπή της Super League 2, Βέροια και Μακεδονικός τέθηκαν αντιμέτωπες σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (25/2) στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Δείτε εδώ το φωτογραφικό υλικό από το φιλικό της Βέροιας με τον Μακεδονικό


Όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο, μέχρι το 20ο λεπτό ήταν μοιρασμένο παιχνίδι με τον Μακεδονικό, όμως, να έχει δύο σημαντικές φάσεις, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Η Βέροια προηγήθηκε στο 20′ με άψογο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπουόλι, αλλά ο Μακεδονικός ισοφάρισε στο 30ο λεπτό, έπειτα από ολιγωρία στην άμυνα της “Βασίλισσας” και λάθος του Ζιώγα, ο οποίος αγωνιζόταν ως στόπερ. Το ημίχρονο έπειτα κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και από τις δύο πλευρές.

Το δεύτερο 45λεπτο εξελίχθηκε χωρίς θέαμα και φάσεις, πέρα από δύο αξιοπρεπή τελειώματα της Βέροιας που δε βρήκαν στόχο. Εξαίρεση δεν αποτέλεσε ούτε το πέναλτι για τον Μακεδονικό, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας Ιωαννίδης. Έτσι οι δύο ομάδες, αναλώθηκαν στο χώρο κυρίως του κέντρου, με μονομαχίες και λανθασμένες μεταβιβάσεις εκατέρωθεν.

4 σχόλια:

  1. Η ομαδα δινει δειγματα αισιοδοξα. Ας στηριξουμε οσο μπορουμε να μπουμε δυνατα στην επανεναρξη,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ομαδα θα μπορουσε ανετα να παραμεινει στην κατηγορια αν υπηρχε ηρεμια και ταξη. Δυστυχως τιποτα δεν υπαρχει απο αυτα. Λασπολογια, γκρίνιες, προεκλογικα συμφεροντα και "δικα "μας παιδια που βρηκαν παπά και ειπαν να θαψουν 5-6 εις βαρος της ομαδας. Συμφωνω οτι υπαρχουν θετικα δειγματα.

      Διαγραφή
  2. Βοηθειστε την ομάδα Βεροιωτες κατεβείτε στο γηπεδο στο κάτω κάτω αν πάει καλά προβάλετε η πόλη σας καί τα μαγαζιά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα ευκολα περυσι γυρισανε την πλάτη στα δυσκολα φετος ολοι κραζουν δεν εχει τυχη η ομαδα αυτη καμια δυστυχως Θα ερθει καλοκαιρι και θα παρακαλαμε να ερθει επενδυτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ