Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Κοσμοσυρροή στην Έλλης - Χάλκινα, χορός, ψησίματα και γιορτή μπύρας!


Ρίχνει απόψε αυλαία το Φεστιβάλ Καρναβαλιού

Ολοκληρώνεται απόψε το 13ο Φεστιβάλ Καρναβαλιού στον πεζόδρομο της Έλλης που διοργανώνει το Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, με την στήριξη του δήμου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων και του Επιμελητηρίου. 


Αυτή την στιγμή ο πεζόδρομος της Έλλης έχει πλημμυρίσει με κόσμο που διασκεδάζει παραδοσιακά με χάλκινα και χορεύει μέσα σε ένα ομιχλώδες τοπίο, με μια μεθυστική ευωδία που αναδύεται από την ψησταριά. Εκατοντάδες σουβλάκια και λουκάνικα ψήνονται για να διανεμηθούν δωρεάν στους πελάτες των καταστημάτων και επειδή το ψητό κρέας θέλει και την μπύρα του, η βραδιά έχει και γιορτή μπύρας, που προσφέρεται σε μειωμένη τιμή. 

Δείτε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Έλλης:










9 σχόλια:

  1. Βούλιαξε από κόσμο η Νάουσα, χιλιάδες στην Ξάνθη, το έλα να δεις στον Λαγκαδά και σεις ανεβάζετε τα καρναβάλια της Έλλης ότι τάχα μου κάτι γίνεται στην Βέροια. Το μεγάλο χωριό στην μιζέρια του όπως πάντα. Η πλειοψηφία των δημοτών φεύγει σε άλλες περιοχές, διασκεδάζει τρώει και πίνει αλλού. Ακόμη δεν αναρωτήθηκατε γιατί; Τσοπάνηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κομπλεξ λεγεται να το κοιταξεις......ο καθενας κανει οτι μπορει...

      Διαγραφή
    2. Γιατί έχει πρόβατα σαν εσένα ! ! !

      Διαγραφή
    3. Πρόβατο είσαι βρε μηδενικο που φοβάσαι να γράψεις και το όνομα σου....

      Διαγραφή
    4. Τι λες ρε φίλε; Φέτος η πρωτεύουσα της Ημαθίας η Βέροια που μόνο ένας τσομπάνης θα μπορούσε να πει χωριό μια πόλη 45.000 κατοίκων είχε πολύ περισσότερο κόσμο από το μίζερο χωριό την Νάουσα. Η Βέροια δεν ήταν μίζερη ποτέ αφού αυτό το φεστιβάλ κρατάει 13 χρόνια. Όλη η Βέροια είταν στην Έλλης και διασκέδαζε. 100 τοις 100 πλήρωτητα είχε Η Βέροια. Πονάει η αλήθεια για τους 2-3 κομπλεξικούς που δεν είναι καν από Βέροια και γράφουν!

      Διαγραφή
    5. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ, ΜΙΖΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ

      Διαγραφή
    6. Εγώ προτείνω να κάνουμε έναν Πύργο του Άιφελ στην Ελιά 2 φόρες μεγαλύτερο από το Παρίσι, έναν Πύργο πιο στραβό από της Πίζας στο Δημαρχείο, ένα ρολόι στην πλατεία Ωρολογίου 3 φορές μεγαλύτερο από το Μπινγκ Μπεν, ένα άγαλμα της Ελευθερίας 4 φορές μεγαλύτερο από της Νέας Υόρκης στην πλατεία Καρατάσου, ένα άγαλμα του Χριστού στον Προφήτη Ηλία 4 φορές μεγαλύτερο από του Ρίου και την Μητροπόλεως - Βενιζέλου ένα τεράστιο Σαμπαδρόμιο ..... να έρχεται όλος ο Πλανήτης στη ΒΕΡΟΙΑ (τι Πάτρα , Νάουσα, Ξάνθη)

      Διαγραφή
  2. Καλά _/_ διαφώνηττε εσείς σαν βεροιωτες
    Για την Πόλη μάς την Βέροια αν είναι χωριό η αν εμείς είμαστε
    Χωριάτες?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή δεν μπορώ να βλέπω μλκίες η Νάουσα είχε κόσμο μονο τώρα στις απόκριες αλλιώς κοντεύουν να βγουν τα ζόμπι από την νέκρα που υπάρχει.. τουλάχιστον η βέροια κάθε Σάββατο γίνεται χαμός στα κλαμπάκια... τι να μας πει η ναουσα τώρα ούτε ένα κλαμπ δεν έχει το χωριό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ