Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

910 προσλήψεις στην Αστυνομία

Δύο προκηρύξεις για την κατάταξη ιδιωτών σπουδαστών στην Ελληνική Αστυνομία και για την εισαγωγή αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Διαγωνισμό για την κατάταξη ιδιωτών σπουδαστών στην Ελληνική Αστυνομία, προκήρυξε η Ελληνική Αστυνομία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο διαγωνισμός για την εισαγωγή αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη δημοσίευση προκήρυξης για την εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2023:

Ο αριθμός των ιδιωτών υποψηφίων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται σε οχτακόσιους πενήντα (850) και εκείνων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών σε εξήντα (60).

Οι Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, κατατάσσονται στο 1ο, 2ο, και 4ο επιστημονικό πεδίο του άρθρου 4Α του Ν.4186/2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ