Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του το Τμήμα Πληροφορικής

Μέσα σε μια όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα η Διεύθυνση Προγραμματισμού και Πληροφορικής του Δήμου Βέροιας έκοψε την Βασιλόπιτά της για τη νέα χρονιά. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακής Πολιτικής του Δήμου Βέροιας Καλλίστρατος Γρηγοριάδης. 

Στην φωτογραφία διακρίνονται οι: Άννα Βεσυροπούλου, Στέφανος Γκαζέας, Βούλα Κουπίδου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Γρηγόρης Τριγώνης, Παύλος Παυλίδης.




3 σχόλια:

  1. Γρηγόρη, Στέφανος, Παύλος....Σούπερ ομάδα....Μπράβο παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί , μπορεί κάποιος να με απαντήσει πως αυτοί βολεύτηκαν σε οργανικές θέσεις στον Δήμου (εκτός αυτών του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2019) ? Με προβληματίζει και θέλω απάντηση σοβαρή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μιλάς με ονόματα και αν θέλεις την γνώμη μου η Υπηρεσίες του Δήμου Βέροιας μπορούν να σου δώσουν τις απαντήσεις που θέλεις αλλά αν η ζήλεια ήταν.... νομίζω ξέρεις το υπόλοιπο!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ