Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε βασιλόπιτα το γνωστό παρεάκι του "Αιγές"

Το γνωστό παρεάκι των συνταξιούχων που πίνει κάθε πρωί τον καφέ του στο ξενοδοχείο “Αιγές” της Βέροιας, αυτή τη φορά δεν αρκέστηκε μόνο στον καφέ, αλλά συνέχισε με ουζοκατάνυξη. 

Πρώτα όμως έκοψαν την βασιλόπιτα για το 2023, αφού ευχήθηκαν τον επόμενο χρόνο να είναι πάλι όλοι μαζί, να μην “λείψει” κανείς. Καλεσμένος της παρέας ήταν ο πρώην δήμαρχος της Βέροιας Γιάννης Χασιώτης, ενώ παραβρέθηκε κι ο επιχειρηματίας της Γερμανίας Αντώνης Καρατζόγλου. Βέβαια, πάντα σε τέτοιες συναντήσεις παρών είναι κι ο ορθοπαιδικός Θωμάς Ντόβας, που λίγο πολύ όλοι τον χρειάζονται... Ενω, στο απουσιολόγιο σημειώθηκε το όνομα του Άκη Πρωτοψάλτου, για λόγους ανωτέρας βίας.

Τη βασιλόπιτα έκοψε ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος “Αιγές” και “Ελίτ” Μανώλης Παπαοικονόμου (φωτό) και το φλουρί “έφυγε” για Γερμανία, αφού έτυχε στο κομμάτι του Α. Καρατζόγλου. 







Στη φωτογραφία από αριστερά: Μ. Παπαοικονόμου, Γρ. Αντωνιάδης, Γ. Χασιώτης, Α. Καρατζόγλου, Μ. Παπαχατζής, Χρ. Πατσίκας, Θ. Ντόβας, Β. Τζαφερόπουλος, Λ. Καρατζόγλου, Γ. Αφεντούλης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ