Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψαν τη βασιλόπιτα οι παλαίμαχοι της Βέροιας

Οι παλαίμαχοι της Βέροιας συγκεντρώθηκαν για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας κι όπως σε κάθε μάζωξή τους ήταν απολαυστικοί. Οι μεγάλες δόξες του παρελθόντος της Βέροιας βρέθηκαν και πάλι μαζί για να τιμήσουν το έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας. 

Παίκτες, φίλοι και εκπρόσωποι της τωρινής ΠΑΕ Βέροια έδωσαν το “παρών” στη γκαλερί Παπατζίκου, ενώ εκπροσώπηση είχε και το μέλλον της ομάδας, μέσω ανθρώπων των ακαδημιών.

Τον λόγο πήρε, αρχικά, ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Βέροιας και αρχηγός επί πολλά έτη Τάκης Παπατζίκος. Στην ομιλία του ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν και μίλησε για να μελλοντικά σχέδιο του συλλόγου.

Ακολούθησε συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία του νυν προέδρου της “Βασίλισσας”, Στέργιου Διαμάντη, ο οποίος εγκωμίασε την ποδοσφαιρική προσφορά των παλαίμαχων, ξεκαθάρισε ορισμένα πράγματα σχετικά με την προεδρία του, ενώ για τη φετινή σεζόν είπε χαρακτηριστικά ότι “στο τέλος της χρονιάς θα κριθεί”. Μάλιστα, δήλωσε ότι στους μόνους που έχει να λογοδοτήσει είναι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, διότι αυτοί γιγάντωσαν το όνομα της Βέροιας σε πανελλαδικό επίπεδο.

Την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο εμβληματικός, Θωμάς Παπαδόπουλος. Τυχερή ήταν η ομάδα της Βέροιας, για την οποία παρέλαβε το φλουρί ο κ. Στέργιος Διαμάντης. Στη συνέχεια, μοιράστηκαν ατομικά κομμάτια βασιλόπιτας σε όλους τους παρευρισκόμενους και εκεί τυχερός ήταν ο κόουτς, Γιώργος Χατζάρας.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό με κλίκ εδώ

5 σχόλια:

  1. Τον τρισμεγιστο Μπαμπη Ακριβοπουλο δεν βλεπω .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Τάκη , είσαι από τα οργανωτικά στοιχεία , σε συγχαίρω , και του χρόνου χωρίς απώλειες , καλημέρα σας Θεόδωρος Τσιαμήτρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Papatsiko kali prospathia kani filotimi. Ala oi palemaxoi den ine mono 30 atoma. O makaritha masadis ixe sths ekdilosis tylaxiston 100 atoma kathe fora.pi prosopikes filodoxies na minun spiti. Oi veria ine istoria
    An thes na ise sth ln istoria na ine kalesmenoi oloi oi palemaxoi oxi mono aftus pu mas xamogelane. Elpizo na katalawes ti enoume.sinxaritiria pantos gia thn prospathia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολλοι δε χαμογελουσαν να ξερεις φιλε. Περιεργη ατμοσφαιρα. Ο Συλλογος Παλαιμαχων δεν ειναι οχημα για τα προσωπικα βολεματα κανενος και δυστυχως φετος καποιοι τον χρησιμοποιησαν για να βολεψουν ημετερους. Συμφωνω οτι ελειπαν καποια ατομα τα οποια γυρισαν την πλατη εδω και χρονια στους παλαιμαχους. Λιγο πολυ ξερουμε το γιατι.Μακαρι του χρονου να ειναι περισσοτεροι.

      Διαγραφή
    2. Είσαι λάθος και δεν ξέρεις τα ιστορικά , βασικά μιλάς άλλη γλώσσα , παρακαλώ να γράφετε σε ελληνική ....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ