Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκλεισε την πόρτα ο Μαρινάκης: «Δεν πρόκειται να κάτσω στο τραπέζι με Λεουτσάκους, Πρίτσες, Νταβέληδες»

Ο πρόεδρος της SL, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκλεισε την πόρτα στην Super League 2 που ζήτησε συνάντηση με τους συναρμόδιους φορείς για την επίλυση των πολύ σοβαρών θεμάτων που έχουν προκύψει.

Η Super League 2 αποφάσισε τη συνέχιση του επ’ αόριστον “λουκέτου” ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα πετσοκομμένα χρήματα που προβλέπονται (τελικά) να πάρει από το στοίχημα, ενώ ανακοίνωσε τη σύσταση Επιτροπής για συναντήσεις με τους συναρμόδιους φορείς “που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση των πολύ σοβαρών θεμάτων που έχουν προκύψει”.

Σε αυτούς τους φορείς δεν θα είναι η Super League, η οποία με μία επιθετική θέση του προέδρου της Βαγγέλη Μαρινάκη, έκλεισε την πόρτα στην μικρή λίγκα.

“Ο κύριος Μαρινάκης δεν πρόκειται να κάτσει στο τραπέζι με Λεουτσάκους, Πρίτσες, Νταβέληδες ή το Γιαννάκη και όποιον άλλο έχει καταντήσει τη δεύτερη κατηγορία συνδικάτο του εγκλήματος. Μέχρι να καθαρίσει το τοπίο δεν έχουμε τίποτα να πούμε με κανέναν”, είναι η θέση του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, για όσα συζητήθηκαν στη Super League 2 σχετικά με επικείμενη συνάντηση.

3 σχόλια:

  1. Όποτε ο «Α» προσπαθεί να επιβάλει με νόμο τις ηθικές του απόψεις στον «Β», ο «Α» είναι κατά πάσα πιθανότητα απατεώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα εισαι "καθαρος "ανθρωπος ετσι κανεις. Ενταξει λεμε και καμμια βλακεια να περασει η ωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κ.Μαρινακης είναι ένας αγνός φίλαθλος στον οποίο απλά δεν του αρέσει να διαφωνούν μαζί του.Οπότε φαύγεις από μπροστά του...έτσι λόγω αγνού αθλητισμού ,υγείας του ποδοσφαιρου...
    Το βλέπεις εξ άλλου και στο στυλ του......Ίσιος.Καθαρός.Λαμπάδα.Σπαθί ο άνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ